sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Saturday Night Fever

Eilen oli illan teemana railakkaan rentoa juhlintaa, kun lähdimme työporukalla viettämään iltaa. Samalla siinä sivussa juhlistimme tottakai myös naistenpäivää! Pitsa ja muut herkut upposivat hyvin kiireisen työpäivän jälkeen ja samalla laittelimme hiukset ja meikit juhlakuntoon ennen kuin suuntasimme baarikierrokselle keskustaan.

Aluksi lähdimme laulamaan karaokea Krunikkaan ja sieltä suuntasimme muutamaan muuhun paikkaan, mitkä eivät kumpikaan napanneet porukkaamme eli loppupeleissä kävimme illan aikana neljässä eri ravintolassa.  Loppuillasta päädyimme Maxineen, mikä ainakin näin suht nopealla käynnillä tuntui ihan kivalta jatkopaikalta ja musiikki upposi ainakin minuun.

Kaiken kävelyn ja tanssimisen jäljiltä jalat ovat aika muussia vielä tänäänkin, mutta kaikesta huolimatta meillä oli työporukan kanssa huippuhauska ilta. Lauantaiaamuna sää näytti jokseenkin kaamealta, kun räntää satoi vaakatasossa taivaalta, mutta positiivisena yllätyksenä iltapäivällä paistoikin jo aurinko ja ilmakin tuntui lempeän lämpöiseltä. Vaikka eilen nukkumaanmeno menikin suht myöhäiseksi, niin olen ollut tänään aika pirteällä tuulella. Kävimme juuri äsken kävelemässä reilun tunnin lenkin ja kohta olisi tarkoitus syödä sunnuntailounasta.

Kivaa sunnuntain jatkoa! :) Mekko Make Way
Bleiseri GT
Kengät Zara

Sis. mainoslinkin.

Follow on Bloglovin
Share:

4 kommenttia

MRSQ kirjoitti...

Oi ihana asu!! <3

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitti paljon! <3

Born Grown kirjoitti...

Kiva tunnelma välittyy kuvien kautta & mielettömän ihana (ja rohkea) mekko! :)

Born Grown

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiva että tunnelma välittyy kuvien kautta myös sinne ruudun toiselle puolelle. Kiitos kovasti. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig