sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Voita Kristine Viksen huivi!

Olen ollut viime aikoina aika laiska huivien käyttäjä. Talvella käytössä on ollut ennemmin paksumpi kaulaliina (perus Mulberry), kuin kauniisti laskeutuva ja tuulessa liehuva huivi. Nyt kun kevät alkaa tulla ja ilmat lämmetä, niin huivejakin on kiva taas käyttää vaihteeksi. Yksinkertaistakin asua saa helposti piristettyä eri huiveilla ja se tekee kokonaisuudesta heti mielenkiintoisemman.


Tänään käytössä oli ihka ensimmäistä kertaa Fanny Alexandra Boutiquesta saatu  norjalaissuunnittelija Kristine Viksen pehmoinen ja lämmin kaulahuivi. Sen saa kiedottua rennosti kaulanympärille tai kesällä sitä voi kokonsa ansiosta (107cm x 220cm)  käyttää rannalla bikinien kanssa tai riippumatossa kevyenä peitteenä. Myös lentomatkoille huivi on hyvä matkakaveri suojaamaan koneen ilmastoinnilta. Materiaali on silkkivillasekoitetta (50% villaa, 50% silkkiä), ja juuri tämän ansiosta se on erittäin kevyen ja pehmeän tuntuinen.


Jos Kristine Viksen huivi miellyttää silmää, niin nyt olisi mahdollisuus yhden onnekkaan voittaa sellainen omaksi. Käy kurkkaamassa Fanny Alexandra Boutique-verkkokaupan valikoimaa täältä ja valitse sieltä oma suosikkituotteesi. Jätä tämän postauksen kommenttiboksiin linkki suosikkituotteestasi sekä sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajaan yhteyden. Aikaa osallistua kilpailuun on 23.3-30.3. Palkinnon arvo on 86€.

etusivu


 kengät

suunnittelijat


Onnea kisaan! :)


Toteutettu yhteistyössä Fanny Alexandra Boutiquen kanssa.
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig