tiistai 22. huhtikuuta 2014

Colours of Spring

Untitled #74


Laukku Chanel, Kengät Giuseppe Zanotti, Mekko Oneness, Takki Stella McCartney, Kaulakoru Kate Spade New York


Eilen, jos koskaan, tuntui, että nyt kevät on vihdoin täällä. Aurinko paistoi niin lämpimästi, että takin pystyi jo hetkeksi unohtamaan pois päältä ja nauttimaan kevään ensimmäisistä kunnon auringonsäteistä iholla. Istuskelin mökin terassilla aurinkoa paistatellen ja illalla huomasinkin, että väriä oli tullut kasvoille sekä dekolteelle.

Kevään edetessä kauniit pastellivärit ovat taas tervetulleita karderooppiin ja ne korostavatkin kauniisti kevyesti päivettynyttä ihoa. Tosin sääret ja käsivarret kaipaavat vielä hieman lisää väriä, joten taidankin kaivaa rusketusta syventävän voiteen taas käyttöön talven jäljiltä. ;) Värien inspiroimana tein keväisen kokonaisuuden kollaasin muodossa. Tällä tyylillä ehkä vappua viettämään?

Hempeitä ja vähän voimakkaampiakin värejä löytyi jo mökin pihan kätköistä ja olihan se kamera pakko ottaa käyttöön. :)
Share:

8 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Kevään ensimmäiset kukat loistavat hienosti vielä muuten värittömästä maasta. Sinivuokot ja valkovuokot viihtyvät loistavasti myös kotipuutarhassa ja leviävät siellä itsestään. Omassa pihassani parin päivän aikana scillat ja posliinihyasintit ovat ryöpsähtäneet väriloistoonsa. Tammen alla on ihanan sininen scillameri. Nautitaan kevään ensimmäisistä kukkasista!

Emmi kirjoitti...

Täällä briteissä tuntuu myös olevan kova hypetys pastelliväreistä., mikä sopii enemmän kuin paremmin minulle ;) http://finestprocrastination.blogspot.com/

Laura kirjoitti...

Herkullisisa värejä tuossa kollaasissa! :)

lena / london and beyond kirjoitti...

Kevät on kyllä ihanaa aikaa ja silloin on kyllä shoppailufiiliskin ihan huipussaan. :) Mä rakastan noita pastellivärejä mutta jotenkin aina masentaa niiden lyhyt käyttöaika... tai no itsestähän se tavallaan on kiinni milloin niitä "voi" käyttää mutta yhdistän ne lämpimiin kesä ja kevätpäiviin :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kevät on luonnossa sitä kauneinta aikaa, kun kaikki kukat ja kasvit alkavat hiljalleen heräilemään. :) Kamera on tähän aikaan vuodesta kovassa käytössä.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Pastellivärit ovat niin nam! :D

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Eikö vain! :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kevät saa kyllä vaatekaapin näyttämään niin tylsältä ja tyhjältä. :D Talven jälkeen tekee mieli hankkia kaikkea uutta ja ihanaa. Mulla on kanssa sama fiilis että pastellit ovat enemmän kesään ja kevääseen, pitäisi vain väkisin ottaa käyttöön myös muihin vuodenaikoihin. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig