tiistai 15. huhtikuuta 2014

Let´s run

Kävimme illalla lenkillä, vaikka töistä tullessa olo olikin aivan väsynyt...ehkä viikonlopullakin oli vaikutusta asiaan. Ilma oli ihanan raikas sateen jäljiltä ja olinkin laittanut hitusen liian kevyet vaatteet päälle. Jalkaan nappasin Niken uudet juoksukengät, joiden avulla askel tuntui kulkevan kuin itsestään. Pinkki-harmaat kengät ovat kivan pirtsakan väriset ja olen myös käyttänyt niitä ihan työmatkoillakin jalassa.

Ajattelin taas aloittaa pitkästä aikaa lenkkeilyn ja odotan varsinkin ihanan aurinkoisia aamuja, kun lenkille voi lähteä ennen töitä ja siitä saa energiaa mielettömästi koko loppupäivään. Salilla tuleekin usein käytyä aamuisin, mutta lenkkeily on kivaa vastapainoa salitreenille ja samalla saa myös raitista ilmaa. Varsinkin kun ilmat alkavat lämpenemään, niin kohta sitä ei sisällä malttaisi juuri aikaa viettääkkään ja silloin lenkkeily onkin kiva harrastus. Pääsiäiseksikin luvattiin ihanan lämpöistä ilmaa ja silloin olisikin tarkoitus lähteä maalle eli lenkkeilyä myös siellä luvassa. Ainakin uusille juoksukengille tulee heti käyttöä. ;)
Miltäs uudet juoksukengät näyttävät? Onko muitakin aloittelemassa juoksukautta näin keväästä? :)Toteutettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Share:

6 kommenttia

Laura kirjoitti...

Lenkkeily on kyllä kivaa, yleensä vaikeinta on vain se lähteminen sinne lenkille :D

Anonyymi kirjoitti...

Kivat lenkkitossut olet löytänyt. Hyvät tossut kävellessä ja juostessa ovatkin tosi tärkeät. Nykyään on niin hyvän näköisiä tossuja, että niitä voi tosiaan käyttää myös työmatkoilla. Paljon mukavampi olo, kun on kunnon kengät jalassa. Raitis ilma on tosi tärkeää vastapainona sisätöille. Vaikka lenkille lähtiessä saattaa väsyttää, niin kyllä mieli aina virkistyy, kun saa hengitettyä raitista ilmaa. Sateen jälkeen ilma on aina niin ihanan raikas eikä ole pölyä. Ei muuta kuin ylös, ulos ja lenkille. Huono ilma ei ole mikään tekosyy jäädä sohvan pohjalle löhöilemään.

Emmi kirjoitti...

Täällä myös juokseminen aloitettu ja blogattu (todennäköisyys pysyä treenisuunitelmassa kasvaa ;)). http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Sepä se! :D

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitti. Kyllä näillä lenkkareilla työmatkatkin menee ripeästi muutamin juoksuaskelin. ;)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Hyvä hyvä! :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig