maanantai 14. huhtikuuta 2014

Matkakuvia

Tässä postauksessa vielä fiiliksiä Milanosta. Milano on mitä mahtavin kaupunki shoppailulle, ravintoloille ja muodille. Olimme kaupungissa viisi päivää ja se oli ainakin meille ihan tarpeeksi pitkä aika kaupungissa. Milano on suuri kaupunki, mutta itse keskusta on melko pieni ja sen koluaa mainiosti läpi pienessäkin ajassa. Sanotaan että Milano on yksi muodin pääkaupungeista ja kyllähän kaduillakin huomaa, että ihmiset pukeutuvat erittäin tyylikkäästi ja täältä löytyy kaikki mahdolliset ja mahdottomat merkkiliikkeet himoshoppaajalle. Voin kuitenkin sanoa, että kyllä suomalaisetkin osaavat pukeutua tyylikkäästi eivätkä todellakaan kaikki milanolaiset ole niitä tyylitaitureita.

Via montenapoleonissa oli ihana vain kävellä ja katsella liikkeiden upeita näyteikkunoita ja fiilistellä kaunista ympäristöä. Yksi hyvä ajankohta matkustaa Milanoon voisi olla Muotiviikkojen aikaan, kun katukuvassakin muoti korostuisi vielä entistä enemmän.

Metrolla pääsi nopeasti paikasta toiseen ja yleensäkkin suuremmissa kaupungeissa lomaillessamme käytämme todella paljon julkistaliikennettä. Kun jalat olivat jossain vaiheessa päivää jo väsähtäneet, niin hyppäsimme ratikkaan ja katselimme maisemia, vaikka ihan aina ei kartalla oltukaan, että missähän päin sitä mennään. Italia kiinnostaa kyllä erittäin paljon maana ja siksi haluaisinkin lähteä käymään Roomassa ja Venetsiassa. Pitää katsoa jossain vaiheessa kaupunkilomaa ehkä juuri näihin kohteisiin. :) 


Follow on Bloglovin
Share:

8 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Mukavia kuvia olet ottanut Milanosta. Tyylikkään oloinen kaupunki. Ja muotimerkeissä näyttää löytyvän!

Laura kirjoitti...

Voi vitsi näyttää ihanalta! Oon ollut kerran aiemmin Milanossa mutta se oli syksyllä ja nyt kesäkuussa menossa uudestaan! :)

Emmi kirjoitti...

Kivoja kuvia Milanosta :) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitti paljon. Milanosta löytyy tyylikkäitä paikkoja ja hyvin paljon myös niitä ei tyylikkäitä. :))

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kesällä siellä on varmasti kiva nauttia auringosta ja illalla tarkenee hyvin istuskelemaan kivoilla terasseilla kesämekko päällä. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitoksia. =)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pikku Chanel! Saanko kysellä paljonko tuo laukku kustansi? :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitti, se on kyllä suloinen. :) Hintaa oli 1600€.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig