keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Pizza day


Näissä Milanon kuvissa päällä vilahtaa useassa kuvassa sama vaalea trenssi, joka on löytö parin vuoden takaiselta NYC:in matkalta. Keväisin tämä takki on niin kovassa käytössä, että en paljon muita takkeja muista juuri pitääkään eli melko suosittu vaate siitä on tullut, vaikka heräteostos olikin. Kuvissa vilahtaa myös yksi ja ainut ostos, jonka hankin Milanon matkalta...:)


 Toppi Zara
Shortsit Gina Tricot
Takki Via Spiga
Laukku Chanel
Aurinkolasit Mango
Kaulakoru H&M
Kengät Bianco


Italialainen ruoka on herkullista ja sitä riittää Milanon ravintoloissa (tottakai!). Pitsa ja pasta ovat niitä yleisempiä ja tunnetuimpia ruokia, mutta listoilta löytyy myös paljon muitakin maistamisen arvoisia herkkuja. Yllätyin kuinka heikosti Italialaiset puhuvat englantia ja se taas saattoi hankaloittaa ravintoloissa tilaamista varsinkin silloin, kun listatkin olivat pelkästään italiaksi. Itsehän en puhu italiaa juuri sanaakaan.

Eräänä päivänä kävelimme keskustassa ja istahdimme terassille syömään, kun aurinko lämmitti mukavasti ja nälkä kurni mahassa. Tällä kertaa halusin tilata listalta jotain aivan uutta. Tilasin pihviä, joka listan mukaan oli muutakin kuin sitä ihan tavallista peruslihaa ja muut tilasivat pitsaa. Hetken päästä, kun tilaus tuli, niin yllätykseksi sainkin vain pelkän pihvin ilman mitään lisukkeita eli lisukkeet olisi pitänyt tilata erikseen tässä paikassa. Siinä sitä sitten syötiin pihviä kyllästymiseen asti, vaikka olihan sitä pakko maistaa myös miehen lautaselta pitsaakin. ;D Onko muille sattunut ulkomailla kömmähdyksiä ruokaa tilatessa? Tämä kerta ei ollut edes ainoa tällä matkalla, kun annos ei ollutkaan ihan sitä mitä ajatteli.Share:

12 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Kiva asu ja LAUKKU!

Emmi kirjoitti...

Onpas ihana statement-koru, nimimerkillä statement- ja collar-koruihin uudelleen rakastunut ;) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

Flowing44 kirjoitti...

Hyvän näköisiä :) http://sixpack6pack.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Hieno koru ja aurinkolasit.
Roomassa aika moni puhuu englantia ja menut on myös useilla muilla kielillä

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitoksia paljon. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos! Koru on löytö H&M:stä :))

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kyllä, ja maku myös. ;p

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Näin olen kuullut. Erikoista että Milanossa englantia puhutaan niin heikosti. Ilmeisesti Roomassa käy turisteja kuitenkin niin paljon enemmän. Kiitos. :)

Anonyymi kirjoitti...

Itse ihmettelin Sisiliassa samaa, kun pihvin tilatessa saakin vain pihvin. Italiassa on kuulema tosi yleistä, että on alkuruoka, toinen ruoka joka voi olla pizzaa, pastaa tai risottoa ja pääruokana pihvi tai kala, jonka kanssa pitää lisukkeet tilata erikseen. Hassua. :)
Samalla reissulla opin, että italialaiset eivät juo capuccinoa kuin aamuisin ja katsoivat ainakin Sisiliassa oudosti, jos sellaista iltapäivästä hörppi. No, maassa maan tavoin!

-Emma

Ville Niskanen kirjoitti...

Ihanan näköst! Ei malta odottaa kesää...

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Joka maassa on aina niin erilaiset tapansa mikä saattaa vähän hämmentää kun kaikkea ei tajua lukea etukäteenkään. :) Jossain paikassa kun tilasi pihviä niin kysyttiin erikseen haluaako lisukkeeksi salaatin/ranskalaiset jä tässä ravintolassa taas ei.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Onneksi kesä on kohta täällä Suomessakin! :) Pitää vaan ottaa kaikki kunnolla irti.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig