lauantai 5. huhtikuuta 2014

Sädehtivä katse

Olen aivan rakastunut Lumenen uusiin Blueberry-luomiväripaletteihin. Jokaisessa paletissa on neljä eri luomivärisävyä; yksi matta, kaksi semi-mattaa ja yksi helmiäissävy. Olen käyttänyt vaaleampia sävyjä pelkästään koko luomelle luonnollisemmassa tai nudemeikissä ja taas tummemmassa silmämeikissä olen levittänyt ensin liikkuvalle luomelle vaaleaa sävyä ja sen jälkeen tehnyt pehmeän smokey eye -varjostuksen, jossa tummat ja vaaleat sävyt ovat häivytetty pehmeästi ja soljuvasti luomelle.

Luomiväreissä on hyvät pigmentit ja ne levittyvät luomelle vaivattomasti eivätkä varise ikävästi. Lopputulos on kestävä ja siisti. Paletin mukana tulee oma luomivärisivellin, mutta olen käyttänyt meikin teossa kunnollista luomivärisivellintä sekä häivytyssivellintä. Luomiväripalettien värejä ovat: Kanervametsikkö, Kallioluodolla, Talvinen maisema sekä Hohtavaa hiekkaa. Kuvassa vasemmalla Kanervametsikkö ja oikealla Kallioluodolla. Lumenen trendimeikkikokoelmaa ovat inspiroineet pohjolan kevätyöt ja kansainvälisen muodin värit.Lumenen Bluberry Volume Black Crystal Mascara sisältää kristallipölyä ja tuo ripsiin kivasti tuuheutta ja pituutta samassa paketissa. Ripsivärin harjanmuoto on keskeltä leveämpi ja kapenee loppua kohti. Tämä helpottaa ripsarin levittämistä myös alaripsiin ja takaa tarkan työskentelyn. Ripsiväri kannattaa levittää ihan viimeisenä luomivärin ja rajauksen jälkeen tyvestä latvaan pienellä siksak-liikkeellä.


Omassa silmämeikissä käytän aina nestemäistä rajausta, jonka teen yleensä melko paksuksi ja jatkan sitä kissamaisesti tuomaan silmiä kunnolla esille. Lumenelta löytyy myös Bluberryn vedenkestävä nestemäinen rajausväri. Aplikaatori on pitkä, kapea ja joustava, joten sillä on helppo tehdä ohut tarkka rajaus tai paksumpi rajaus oman fiiliksen ja tottumuksen mukaan. Sävyjä bluberryn rajausväreistä löytyy mustan lisäksi kolme; white crystal, khaki crystal ja grey crystal. Kuvassa on mustan lisäksi kaksi viimeksi mainittua väriä. Mustan rajauksen päälle saa upean hohtavan sävyn laittamalla rajaukseen lisäksi päälle hohdeväriä.


Näillä silmämeikeillä pärjää loistavasti niin arjessa kuin juhlassakin. Onko muilla kokemuksia näistä Lumenen Bluberryn tuotteista? :)Follow on Bloglovin
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig