lauantai 10. toukokuuta 2014

JuoksemisestaUntitled #75

Reilu kuukausi takaperin hankin uudet Niken juoksukengät, joihin olen ollut hyvinkin tyytyväinen. Pitkän tauon jälkeen juoksuharrastus on alkanut hiljalleen heräämään taas henkiin, vaikkakin nyt aluksi se on keskittynyt lähinnä juoksumatolla juoksemiseen salilla, mutta alku se on sekin. :)) Olen kyllä odotellut lämpöisempiä ilmoja, joita oli jo aikaisemmin keväästä. Se lisäisi vielä entisestään mukavuutta lenkillä, sillä aamut ovat olleet niin kylmiä, että välillä olisi joutunut pukemaan hyvinkin paksun kerroksen vaatetta päälle ja hetken päästä olisikin ollut jo turhan kuuma. Ensi viikolla voisi alkaakin enemmän juoksemaan ihan ulkolenkkejä.

Niken juoksukengät ovat olleet kuitenkin jo useampaan kertaan käytössä ja olen huomannut selvän eron niitä käyttäessä, jos vertaa salilla juoksumatolla käytettäviin salikenkiin. Salikengät ovat mukavat sisäkäytössä ja ne ovat kevyet jalassa, mutta niissä ei selvästikään ole samanlaista tukea kuin kunnon juoksukengissä. Olen nykyään salilla lämmitellyt ennen treeniä juoksumatolla ja treenin jälkeen vielä kävellyt matolla ylämäkeä. Ylämäkikävely tuntuu aika mukavasti takareisissä ja pohkeissa ja on todella tehokkaan tuntuista, vaikka onkin vain kävelyä. Kannattaa kokeilla, jos omalla salilla on juoksumatto, jonka kulmaa voi säätää ylemmäksi.


Tänä viikonloppuna juoksemiset jäävät vain sinne kuntosalin matolle, mutta katsotaan jos ensi viikolla kerkeisin jo vetämään pidemmät lenkit ulkosalla. ;)

Oikein mukavaa viikonloppua!

Toteutettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig