torstai 15. toukokuuta 2014

Spring Nails
Nyt kun kevät on tosiaankin jo pitkällä, niin mikä sen ihanampaa kuin lakata kynnetkin upeiksi helein kevätvärein. Essieltä ilmestyi kokoelma kynsilakkoja kevätväripalettiin sopivaksi. Essien lakat kuuluvat suosikkilakkojeni joukkoon, mutta lakoissa ylipäätänsä merkistä riippuen olen huomannut, että kannattaa aina levittää lakan päälle päällyslakka. Näin kovalla työllä lakatut kynnet ja erityisesti kovalla työllä kuivaksi saadut kynsilakat pysyvät paikoillaan paljon paremmin.


Kevätväreihin hullaantuneena hankin Mangosta keltaisen bleiserin. Keltaisia vaatteita ei ole tullutkaan aikoihin ostettua, vaikka olen väriä jo pitkään ihastellutkin. Keltaisen kanssa pastelliset kynnet istuvat kuin nenä päähän, vai mitä?

Kävin tänään hemmottelemassa myös jalat kevätkuntoon ja erityisesti sandaalikuntoon eli kesä, tervetuloa vain tänne Suomeenkin. ;)

Bleiseri Mango, Huivi H&M
Follow on Bloglovin
Share:

4 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Turkoosi kynsilakka on tosi kauniin värinen. Sopii kesään! Keltainen bleiseri kaunis ja väri hyvin kesään sopiva. Mustan ja valkoisen kanssa oiva yhdistelmä.

Venla kirjoitti...

Turkoosi lakka pisti myös mun silmään. Todella kaunis ja ihanan pirteä! essie:n lakat ovat muutenkin aivan parhaita, kestää kynsissä munsta paljon paremmin, kuin muut kynsilakat!

http://juuustloooveeeit.blogspot.fi

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Bongasin itsekkin juuri tämän turkoosin lakan omaksi suosikiksi. Kiitos. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Se on kyllä mieletön väri. :) essien lakoissa on hyvä peittokyky ja kestävyys.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig