lauantai 17. toukokuuta 2014

Voita Nikon COOLPIX S6600!Olen kerennyt esitellä kevään mittaan muutaman Nikonin kameran täällä blogin puolella; D3300 sekä D5300. Nyt minulla on ilo järjestää arvonta, jossa yksi teistä lukijoista voittaa itselleen Nikonin COOLPIX S6600-kameran! Mikä sen parempi aika saada uusi huippukamera käyttöön kuin juuri näin kesän kynnyksellä. :)

Tietoa kamerasta:

Upeiden omakuvien ottaminen on nyt entistä helpompaa COOLPIX S6600:n kääntyvän näytön ansiosta. Se on suunniteltu helpottamaan kuvien sommittelua sekä kuvaamista ylhäältä tai alhaalta. Eleohjauksen ansiosta voi ottaa valokuvia tai kuvata videoita sekä säätää zoomausta käden pyyhkäisyllä näytön ollessa omakuvatilassa.

Loistavien muotokuvaominaisuuksien lisäksi COOLPIX S6600:ssa on useita toimintoja, jotka varmistavat erinomaisen kuvanlaadun kaikissa olosuhteissa. 16 megapikselin taustavalaistu CMOS-kenno yhdessä 12-kertaisen optisen zoomauksen kanssa tuottaa värikylläiset valokuvat ja elokuvat niin kirkkaassa päivänvalossa kuin hämärässä valaistuksessa. Stereoäänellä ja optisella zoomauksella varustettu Full HD -elokuvatoiminto antaa mahdollisuuksia luovuuteen, kun kääntyvän näytön ansiosta toimintaa voi seurata mistä kulmasta vain. 

Untitled #76

Kameran arvo on 229€. Kuka haluaa? Kerro kommenttiboksiin miksi juuri sinä tarvitset tämän kameran? Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi kommentin perään. Aikaa osallistua kisaan on 21.5.14 saakkka. Onnea. :)


Untitled #77

KILPAILU PÄÄTTYNYT

 
Share:

29 kommenttia

Anna V kirjoitti...

Tarvitsen tämän kameran yksinkertaisesti koska en omista lainkaan kameraa puhelimen surkean kameran lisäksi! Tällä olisi ihana tallentaa kesämuistot :) valtonen.anna@gmail.com

Ambrosia kirjoitti...

Avioeron jälkeen olen tullut toimeen pelkällä puhelimen kameralla, joka ei tosiaankaan vedä vertoja pokkarille taikka kunnon kameralle.
Elämässä on kuitenkin eronkin jälkeen paljon hetkiä joita tahdon ikuistaa - esimerkiksi lokakuussa syntyvä enkeli-isosiskon pikkusisarus joka ehti saada alkunsa ennen eroa :)


vaillako.blogspot.fi

mjai kirjoitti...

Tarvitsen, koska ei ole :D

maya87(a)netti.fi

Sanna kirjoitti...

Tällä hetkellä itselläni on käytössä suurikokoinen järjestelmäkamera ja pienemmälle kameralle olisi tarvetta kesälomamatkoja varten.
Pienen kokonsa ansiosta kamera olisi helppo sujauttaa käsilaukkuun ja kantaa sitä mukana. Kameran ominaisuudet mahdollistaa monelaisen kuvaamisen. Helppo napata loistavia ja laadukkaita kuvia erilaisissa tilanteissa.

sanna90k@gmail.com

Suvilainen kirjoitti...

Tarvitsisin uuden kameran, koska aion aloittaa uudelleen valokuvaharrastukseni tänä kesänä ja vanha kamerani on jo aikansa elänyt.
suzy_1994@luukku.com

Laura kirjoitti...

Hmm, itse todella tarvitsisin uuden kameran sillä nykyinen kamerani Nikon D3100 on siirtynyt ajasta ikuisuuteen. Kameraan tuli ilmeisesti jokin häiriö ja salama käynnistyi itsekseen. Koska salama ei päässyt aukeamaan sulatti salaman kuumuus koko salaman muoviosat jumiin :'( Pieni pokkari olisi kyllä niin kätevä, sitä oikeasti pystyisi pitämään mukana joka paikassa! :)

Unknown kirjoitti...

Tarvitsisin uuden kameran, koska entinen alkaa olla jo sen verran vanha rämä, että uusi saattaisi olla paikallaan. Kesäreissuilla pientä pokkaria jaksaa kantaakin mukana :) Ja jos se on vielä violetti niinkuin kuvassa, niin joo, lempparivärinäkin se passaa! :D anna-matilda94(at)hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Osallistun arvontaan isäni puolesta. Hänellä on tosi vanha pokkari, ja toivoisin, että hän saisi uuden kameran. :)
eveliinaep at gmail.com

Athena kirjoitti...

mulla on digikamera jossa on näyttöhalki, saa sillä kuvia, mutta ei siitä pysty katsomaan niitä.

terveys1 (at) wippies.fi

Minna kirjoitti...

Kuulostaa hienolta! Tarvitsisin kameran kesälomamuistoja varten :)
minnapo1(at)gmail.com

Sonja kirjoitti...

Kesäreissussa tämä olisi aika loistava kaveri. Ja toki muutoinkin tien päällä. =)

meikki_monsteri@luukku.com

Mia / Beauty Highlights kirjoitti...

Sattuipa sopivasti tämä sun kamera-arvonta! Mulla on nimittäin ollut sama Canonin kamera jo reilut 6 vuotta ja uuden/paremman kameran hankinta olisi edessä :) Ja tämä sattuu vielä olemaan samanvärinenkin kuin mun nykyinen kamera, joten tykkään ;)

S-posti: beauty.highlights.blog@gmail.com

JonnaH. kirjoitti...

Mulla on vanha kälyinen ja painava järkkäri, jota on tosi hankala kantaa mukana. Tällä saisi laadukkaita kuvia ulkona ollessa ja kierrellessä, ilman, että tarvisi kantaa järkkärin rohjoa aina mukana.

hakusanarakkaus(at)gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Osallistun arvontaan isovanhempieni puolesta. Heillä on _ikivanha_ kamera, eli siis "paperikuva kamera". Toiveissa heille uusi kamera :)
meiju.eronen@gmail.com

Henna73 kirjoitti...

Tyttäreni 13 v. lähtee kesällä Tanskaan pelaamaan jalista ja haluaisin sieltä upeita kuvia talteen, koska en itse pääse mukaan :(

unelmiaonnesta(at)gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Jotta voisin yllättää toisen lapsistani tällä lahjalla. Esikoiseni sai tällaisen syntymäpäivälahjaksi ja kuopuksen ilme kertoi kaiken - hän halusi juuri samanlaisen =).
ninuska76@luukku.com

maruska kirjoitti...

en tiedä häviskö kommentti, mutta kameralle olisi käyttöä kun omaa ei ole lainaan aina porukoilta kun tarvin.

mariestrange(at)hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Vanha kamerani on jo niin huono, joten kaipaisin uudempaa mallia.
soiku@outlook.com

Anonyymi kirjoitti...

Tarvitsisin näppärän kameran, jolla ikuistaisin pikkupoikani hassutuksia.
s.kansakoski(at)luukku.com

Venla kirjoitti...

Hei!
Nikon:in kamera tulisi todelliseen tarpeeseen! Olen kirjoitellut jonkin aikaa blogia ja jatkuvasti tulee ruusuja, mutta risuja huonolaatuisista kuvista, sillä minulla ei ole muuta kameraa kuin puhelimen kamera! huoh! Kamera avittaisi harrastuksen parissa mukavasti eteenpäin :) Kesäloma -matkalta olisi ihana myös saada katselemisen arvoisia muistoja :)

http://juuustloooveeeit.blogspot.fi

venla.savolainen@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja kiitos kivasta blogista! Olisi hienoa omistaa kamera. Olen 25-vuotias nainen, eikä minulla ole ollut koskaan omaa kameraa. Kännykkäkamerat on aika hyviä nykyään, mutta ei niissäkään se kuvanlaatu riitä ihan kaikkeen. Muistan kun kaverit sai digikameroita lahjaksi jo rippileirillä, meillä ei ollut varaa sellaisiin lahjoihin. Olisin siis todella onnellinen, mikäli voittaisin kameran. :)

stereophonicus(at)gmail.com

Tohtori Krabola kirjoitti...

Tarvitsen taskuun sopivan kameran kesäkuviin.
tohtori.krabola@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Heips! Olen pikkuhiljaa alkanut lämpenemään videoiden kuvailuille tuolla matkoillani, ja oma nykyinen kamerani aina jostain syystä videoista pätkäsee paloja pois.. Otan kuitenkin mielummin videota kun kävelen enkä halua pysähdellä kuvia ottamaan, full hd olisi tuossa kamerassa juuri se mitä kaipailisin. Myöskin pimeällä kuvien ottaminen ei onnistu minun nykyisellä kamerallani... kuvista tulee sumeita ja super epäselviä.. Uusi kamera siis hakusessa on! :)
-Anja

a.konttori@hotmail.com

Unknown kirjoitti...

Tarvitsisin tämän kameran voidakseni ikuistaa elämän ilot ja surut, arjen ja juhlan, ihmetellä linssin takaa kastepisaroita, auringonsäteitä ja kuvata elämäni menoa myös tulevina vuosina, tällähetkellä kaikki tuo tallentuu vain syvälle muistini sopukoihin. nittanne(at)gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Tarvitsen kameran, koska en sellaista omista lainkaan. Tykkään kuvailla arjen meininkiä ja tähän mennessä se on täytynyt tehdä puhelimella. npiia@hotmail.fi

Anonyymi kirjoitti...

Jos voittaisin, kamera oli mukanani joka päivä ! Tallentaisin sillä elettyä elämää, onnistumisia ja tavallista arkea. Joita voisin sitten vanhana mummona kiikkustuolissa muistella. Ei kuvaamiseen tarvita mitään tapahtumaa, esinettä tai tekemistä. Vaan se on tärkeintä on se, että tallentaa muiston jostain jota tuona päivänä on tehnyt. P.s harrastan vieläkin tavallisia "paperi" kuvia, joita laitetaan kansioihin, niitä on minun mielestä kivempi selailla.

mikkonen_91@luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

Mukana ollaan! :) Tarvitsen ehdottomasti uuden kameran ikuistamaan elämäni hienointa aikaa. Olen raskaana ja maskukuvia tulee räpsittyä aika tiheään tahtiin - tosin tällä hetkellä suttuisen ja rikkinäisen kännykkäkameran kanssa. Suunnitelmissa on ottaa raskausajan kuvia, mutta tärkein, eli kamera puuttuu :)

naimisiin1@gmail.com
Mia

Tintti kirjoitti...

Mukana ollaan! Monta vuotta minua hyvin palvellut ja joka paikassa mukana kulkenut Coolpixini siirtyi vastikään kameroiden taivaseen. Nyt olo on ihan alaston, koska kyseinen kamera oli mukana tosiaan kaikkialla, sillä se mahtui pienen kokonsa takia mahtavasti vaikka takin taskuun, tai käsilaukkuun, toisin, kuin järkkärini, jota ei edes joka paikkaan viitsi kanniskella, eikä sillä saa otettua kuvia, jos on vähänkään hämärää, tai pilvinen sää. Olen ollut tammikuusta asti sairaslomalla, joten taloudellisista syistä en pysty kameraa itselleni juuri nyt ostamaan ja pelottaa, että kaikki kesämuistot ja kukkameret jäävät tältä vuodelta kuvaamatta. Sairastan masennusta, joka vaikuttaa myös muistiini, enkä välttämättä muista ollenkaan, mitä olen edellispäivänä tehnyt. Siinä missä valokuvaus rentouttaa ja saa minut paremmalle mielelle, kuvien katseleminen auttaa muistamaan ihania tapahtumia.

nightfall-87@hotmail.com

talomerenrannalla kirjoitti...

Vielä kerkeän!! ;) mukana siis arvonnassa. Minulla tulisi tarpeeseen, koska vanha pokkarini alkaa vetelemään viimeisiä. Tämä olisi hyvä valinta Canon järjestelmäkamerani rinnalle.
terkuin outi
talojameri@hotmail.com

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig