lauantai 28. kesäkuuta 2014

Orange is the new black

Jes! Lauantaina starttasi pitkään odotettu kesäloma. Tänään ilmakin on onneksi hellinyt mukavasti. Aurinkoa ja lämpöä on riittänyt mukavasti. Iltapäivä menikin aurinkoa paistatellessa ulkona ja ihokin sai kivasti päivetystä. Olisihan se mahtavaa jos kesä alkaisi nyt vihdoin ja viimein, mutta kyllä kestän vaikka sää olisikin vähän huonompaa, koska loma on aina lomaa kuitenkin. Tähän kolmeen viikkoon kuitenkin mahtuu varmasti aurinkoa ja lämpöä.


Oranssi paita on löytö Zaran alennusmyynneistä. Oranssi väri tuo kivaa piristystä muuten simppeliin asuun. Tilasin Guessin balleriinat viime syksynä ja ne toimivat edelleen kivasti asussa kuin asussa. Söpöt balleriinat ovat väriltään hiekkaisen ruskeat, joka on kiva väri mustan vaihtoehdoksi. Oranssin paidan kanssa kenkiin sopii väriksi ehkä joka paremmin murrettu luonnonläheinen sävy kuin pelkkä tylsä musta.


Päivällä ilma oli ihanan kesäinen ja ihmisiä oli kaupungilla paljon liikenteessä. Myös monet kesätapahtumat keräävät porukkaa kiitettävästi yhteen.


Aurinko porotti täydeltä taivaalta!


 Kotoa lähtiessä takki oli visusti päällä, mutta myöhemmin tarkenikin jo hyvin ilman paksumpaa vaatetusta.


 Paita Zara
Laukku LV
Housut & aurinkolasit Mango
Balleriinat Guess
Tästä se kesäloma alkaa! Edessä on vielä luvassa vaikka mitä kivaa ohjelmaa, joten niitä odotellessa. ;) Hauskaa viikonloppua!Toteutettu yhteistyössä Spartoon kanssa.Follow on Bloglovin
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig