maanantai 23. kesäkuuta 2014

Think PinkPink, pink, pink. I love pink. Mikä sen tyttömäisempi ja söpömpi väri kuin pinkki. Kesällä se on monesti huulilla piristämässä, hiusten latvoissa vaihtelua antamassa, kynsissä kaunistamassa tai rannetta koristamassa. Vaatteita ei enää tule niin paljoa hankittua pinkissä värissä, mutta pieninä annoksina se on ihana väri arjessa kuin juhlassa. Pinkki voisi myös piristää kivasti ensimmäistä työpäivää viileän juhannuksen jälkeen...Kynsilakka Essie
Nahkarannekoru Carolin Wiken
Hiusväri Kevin Murphy
Huulirasva BabyLips, Maybelline


Poskipuna Dior

Punalla saa poskille raikasta hehkua ja tyttömäistä ilmettä. Diorin puna on lemppari.

Käytän hyvin usein kynsissä pinkkiä lakkaa. Muutkin sävyt ovat kivoja, mutta pinkki vie voiton.


Pidän todella tästä Carolin Wikenin suunnittelemasta nahkarannekorusta. Koru tuo kivaa lisämaustetta esim. valkoiseen asukokonaisuuteen. Nahkainen materiaali ja metallinen kiinnikekohta sopivat hyvin yhteen. Koruja löytyy myös monissa muissakin eri väreissä (täältä).


BabyLips-huulirasva on tämän hetkinen suosikki huulimeikissä. Se antaa huulile ihanan pinkin värin samalla hoitaen. Tuote tulee Suomen kauppojen hyllyille elokuussa.


Vaaleisiin hiuksiin ei värillä saa juuri mitään muutosta jos haluaa pysyä blondina. Tällä Kevin Murphyn värillä saa, mutta se lähteekin heti seuraavassa pesussa pois. Vaaleanpunaiset latvat vaaleissa kutreissa ovat hauska piristys vaikka ihan klassisenkin asun kanssa. Ihana tuote!Tälläistä pinkkiä piristystä maanantaiaamuun. :))Share:

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita juhannuskuvia. Ihania kukkia ulkona ja sisällä. Kyllä rakentamisenkin keskellä saa aikaan juhannusfiiliksen! Ja ikkunasta näkyi kokko...ei tarvinnut mennä ulos kylmään sitä katselemaan vaan pystyi nauttimaan kokosta sisällä uuni lämmössä...

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitti. :) Kyllä remontin keskellä se jussi meni hyvin ja parasta on kun kohta pääsee uusiin tiloihin mökillä.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig