keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

FestivalTässä vielä fiiliksiä viikonlopulta Turusta ja Ruisrockista. Hankimme majoituksen jo ajoissa hotellista Turun keskustasta. Ilmeisesti Ruissalossa on leirintäaluekkin, mutta hotelli tuntui kuitenkin parhaalta vaihtoehdolta yöpyä jo ihan mukavuudenkin kannalta. Keskustasta pääsi melko nopeasti Ruissaloon, vaikkakin yllätyimme kuinka pitkä matka busseilta piti kävellä itse festarialueelle. Onneksi sää helli, joten mikäs siinä oli kävellessä hienoissa kesämaisemissa. Ilma oli ihana ja maisemat myös!


 Iltaa kohden ihmisiä alkoi olla jo todella paljon festarialueella, joten jonottaminen tuli tutuksi paikasta riippumatta.


Ja kassista paljastuu...


 Alueella oli myös mahdollista fiksata hiukset kuntoon erilaisilla raudoilla ja tuotteilla. Hauska idea, jos hiukset tarvitsivat pikaista päivitystä edelliseltä päivältä.

Hame ja toppi Zara, Kengät Converse, Hiuspannat H&MTälläisiä fiiliksiä siis Ruisrockista. Huomenna lähdemmekin viettämään loppulomaa mökille. Adios. :)Share:

4 kommenttia

www.minajamuud.ee kirjoitti...

Kaunis kuva järvestä!

http://minajamuud.blogspot.fi

Google translate avulla saa lukea mun blogia myös SUOMEKSI.

Kirjoitan arjesta, minun maailmankuvasta, ajatuksista, harrastuksista, ruuasta, lapsista, askartelusta, raskaudesta jne.
Kaikesta, mistä olen kiinnostunut.

Tervetuloa lukemaan!

Life with Satu kirjoitti...

Voi kun kivat kuvat ja mikä ihana iltaaurinkokuva!

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos. :) Pitää käydä katsastamassa.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Joo oli pakko napsasta tosta auringonlaskusta kuva, kun oltiin pois lähdössä. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig