keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

HAPPY SATURDAY

Lauantaina nautin ystäväni kanssa aurinkoisesta Helsingistä Sokoksen kymppi kerroksen terassilla. Ihmisiä oli sään ja päivän puolesta paljon liikkeellä, mutta yläilmoissa oli hyvin tilaa nauttia auringonpaisteen lomassa myöhäistä lounasta. Kuumana päivänä maistui kevyempi ruoka, joten tilasimme salaatit. Kesäisin tykkään syödä ulkona, kirjaimellisesti. Helsinki on täynnä terasseja, mutta usein unohdan nämä katolla olevat paikat. Yläilmoissa on useasti paremmin tilaa kuin maan tasossa eikä maisemassakaan ole valittamista. :)


 Juttua riitti kuitenkin salaatin jälkeen vielä pitkäksi aikaa, joten jälkkärilistalta lähti vielä tilaukseen muutama kesäinen herkku...


Helteisen päivän kunniaksi halusin pukea päälle jotain mahdollisimman kesäistä. Kaivoin kaapista päälle pirteän oranssi liehuvan ilmavan kesämekon. Nyt niitä mekkoja on paras aika vuodesta käyttää, kun ilmat sen kerrankin sallivat. Näitä päiviä vielä paljon tälle kesälle lisää kiitos!Letkeää ja lämpöistä viikon jatkoa. :))
Share:

4 kommenttia

Life with Satu kirjoitti...

Kyllä kesästä kanattaakin nauttia, niin paljon kuin mahdollista kun on lämmin. Kyllä sitä sitten syksyllä ehtii sisällä oleman :)

Jenni kirjoitti...

Nam mitkä jälkkärit! :) Mekko näyttää kivalle. :)


http://jennidiamante.blogspot.fi/

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Näinpä. :) Mahdollisimman paljon vaan ulkona auringosta nauttien.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Oli hyvät jälkkärit. Kiitti. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig