lauantai 26. heinäkuuta 2014

Helleasu
Ihana helle on jatkunut jo mukavan aikaa eikä se ole itseäni pahemmin häirinnyt. Tänäänkin kävin juoksemassa/hölkkäämässä 50 minuuttia ja se sujui yllättävän hyvin, vaikka aluksi mietin kuinkahan jaksan näin kuumalla. Lenkin jälkeen iltapalaksi maistui tämä viileän raikas keitto. Onneksi työpaikalla on hyvä ilmastointi joka helpottaa myös kummasti työntekoa.


Mukavimmat ja vilpoisimmat vaatteet ovat hieman väljempiä ja ilmavamman mallisia. Tykästyin kovasti tähän mustan topin ja väljien  mustavalkoisten shortsien rentoon yhdistelmään, ja siksi olenkin mennyt tällä kokonaisuudella jo muutamana päivänä tällä viikolla. Nahkaiset sandaalit, jotka hankin hiljattain ovat olleet ehkä tämän kesän yksi parhaimmista ostoksista. Pidän niiden yksinkertaisesta mallista ja ne sopivat moneen asuun. Nämä kauniit sandaalit ovat myös ulkonäkönsä lisäksi todella mukavat jalassa, sillä olen pitänyt niitä muutamana päivänä peräkkäin myös töissä, eikä hankaumia tai jalkojen kipeytymistä ole ollut lainkaan. Hyvä hankinta siis ja vielä alehintaan. ;)


Tässä vielä uudet sandaalit lähikuvassa.


 Toinen juttu johon olen kesän aikana tykästynyt on half up knot-kampaus. Tykkään että hiukset ovat osittain auki ja silti samalla osittain kiinni. Ihana kesäkampaus ja nopea tehdä.

Toppi Mango, Shortsit Gina Tricot, Sandaalit Betty London, Laukku Chanel


Sunnuntaina on tarkoitus nauttia vapaapäivästä ja missäs muualla kuin ulkona auringon alla. Mukavaa viikonlopun jatkoa!
Yhteistyössä Spartoon kanssa.

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig