lauantai 12. heinäkuuta 2014

One day in Fiskars

Yhtenä kesäpäivänä lähdimme viettämään päivää Fiskarsin Ruukkiin, joka sijaitsee noin sadan kilometrin päässä Helsingistä länteen. Fiskarsista löytyy ravintoloita, söpöjä pikku putiikkeja, taidenäyttelyitä ja tietysti kaunista luontoa. Kannattaa  ehdottomasti käydä tutustumassa paikkaan jos kaipaa pientä puuhaa kauniille kesäpäivälle.


Yllätyin kuinka paljon Fiskarssissa oli erilaisia kauppoja. Valikoimaa oli paljon eri brändeiltä Iittalasta Lacosteen.


Butiken på Landet oli ehdottomasti suosikki kauppa. Sieltä löytyi vaatteita ja asusteita niin miehille kuin naisillekin kauniisti esille aseteltuna. Hyvin hurmaava pikkuputiikki keskellä luontoa.


Nahkalaukkuja ja muita käsintehtyä Suomalaisia nahka-asusteita oli myös myynnissä. Värikkäät kynttilät olivat laitettu houkuttelevasti esille. Tällä kertaa keskityin kuitenkin vain maisemien katseluun, enkä niinkään ostosten tekoonTosi kiva päivä Fiskarssissa, jossa tosiaan löytyi nähtävää pitkäksi aikaa. :)Share:

5 kommenttia

Laura kirjoitti...

Ompas kivoja kuvia! :)

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Ihana tuo sun asu! Kolahtaa jotenkin muhun, kun tykkään revityistä farkuista ja pinkistä. Ihan mahtava kokonaisuus! :)

reetta-s.blogspot.fi

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitti Lara! :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos paljon Reetta. :) Noi farkut on kyllä yhdet lemppari housut tällä hetkellä ja bleiseri on kesä ale löytö parin viikon takaa.

Unknown kirjoitti...

Lovely photos! I miss Finland and all these lovely small towns during summer..... We don't have any of that in Singapore where I currently live.

http://angmohchick.blogspot.sg/

X Ang Moh Chick

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig