keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

One day in Tallinn
Tallinna on kuin Helsingin jatke. Siellä on kiva käydä välillä pyörähtämässä joko ihan yhden päivän tai joskus jopa yöpyäkkin. Kesä on kuitenkin paras ajankohta minitripille Tallinnaan.


Itse pidän eniten Vanhan kaupungin kujista, joissa on kiva käppäillä ja ihastella vanhoja kauniita rakennuksia. Vanhalta puolelta löytyy paljon viihtyisiä ravintoloita joissa on kiva pistäytyä lounaalla tai istahtaa terassille katselemaan ihmisvilinää. Tällä kertaa en niinkään keskittynyt shoppailuun, mutta pistäydyin kuitenkin Viru keskuksessa Zarassa ja River Islandilla. Tallinnasta löytyy vielä joitakin ketjuja jotka eivät ole vielä Suomeen asti rantautuneet. River Islandilla oli mielettömästi houkuttelevia ja kauniita kesävaatteita, mutta mitään ei tällä kertaa lähtenyt mukaan. Seuraavassa postauksessa esittelen Zaran alesta löytämäni väripilkun.


Vanhan Kaupungin torin ympärillä on kattava määrä ravintolavalikoimaa. Sää oli maanantaina suhteellisen hyvä, joten istahdimme terassille syömään lounasta.


Kukat toivottavat ihmiset tervetulleeksi Viru Keskuksen läheisellä kadunpätkällä, eivätkä kimput ole ainakaan hinnalla pilattu.Onneksi loppuviikosta on luvattu jo enemmän lämpöä ja aurinkoa, sillä olemme lähdössä viikonlopuksi Ruisrockkiin.Share:

4 kommenttia

Life with Satu kirjoitti...

Kaunis ihana Tallinna. On kyllä ikävä itsellänikin sinne jo, saa nähdä jos lomaviikolla menisi.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Tallinna on kyllä kiva paikka ja niin lähellä. :)

Sini kirjoitti...

ihania reissukuvia :)

Pret-a-Porter-Sini

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos paljon. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig