perjantai 4. heinäkuuta 2014

Pink Blazer
Kömmin juuri sohvan pohjalta hetkeksi tietokoneen ääreen. Viileät ilmat ovat aika salakavalia, sillä taistelen tällä hetkellä flunssan kourissa kotona. Ilmeisesti liian kevyt vaatetus on ollut yksi syy flunssan saamiseen, joten pitäisi ehkä pikkuhiljaa alkaa oppia, että viileällä säällä laittaisin ne sukat jalkaan vaikka balleriinoissa en niitä yleensä tykkää pitääkkään. Toivottavasti olo alkaisi helpottamaan, sillä huomenna olisi tarkoitus lähteä heti aamusta kohti Turkua ja Ruisrockia. Nyt kun tämä pelkkä sohvalta kapuaminen jaloille tuntui melko raskaalta, niin saa nähdä miten huominen lähtö onnistuu. Tämä päivä pitää vain ottaa rennosti ja napsia naamaan kaikki mahdolliset vitamiinit ja superfoodit.


Piipahdimme tiistaina Fiskarssin ruukin kauniissa maisemissa. Toisaalta piipahdus on aika väärä sana tälle reissulle, sillä tässä paikassa riitti nähtävää ja hypisteltävää puoleksi päiväksi. Kuvissa välkkyy myös maanantaina Tallinnan Zarasta ostamani pinkki bleiseri. Tästä vaatteesta tulee varmasti yksi suosikki täksi kesäksi.

Bleiseri Zara, Farkut Mango, Balleriinat Guess, Paita ZaraNyt on lähdettävä takaisin sohvalle keräämään voimia viikonlopulle. Hauskoja festareita ja muita kesäretkiä viikonlopulle! :)
 Share:

4 kommenttia

Jenni kirjoitti...

Ihanan pirteän värinen bleiseri. :) Muutenkin kiva asu!


http://jennidiamante.blogspot.fi/

BettinaW makeup kirjoitti...

aiiivan supermakee bleiseri!

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos paljon Jenni. :) Ihastuin heti tuohon bleiserin väriin.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos Bettina. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig