tiistai 15. heinäkuuta 2014

Summer love


Kun ulkona aurinko porottaa täydeltä taivaalta ja mittari näyttää +25 astetta, niin en näe mitään muuta vaihtoehtoa kuin a. lähteä rannalle ottamaan aurinkoa, b. käppäillä kaupungilla puistoissa jätski toisessa kädessä ja kamera toisessa tai c. etsiä joku kaunis paikka ja levittää sinne piknik eväät. Tällä kertaa valitsin vaihoehdon c. ja niin me lähdimme suuntaamaan kohti Suomenlinnaa. Tähän vaihtoehtoon sisältyi myös tietysti se auringon palvominen ja valokuvaaminen. :))Piknik evääksi tein kotona yksinkertaiset herkkupatongit. Haimme ennen lauttaan menoa Kauppatorilta vielä kirsikoita ja mansikoita jälkkäriksi kuoharin kanssa. Näin kuumalla säällä ei välttämättä tee mieli juoda mitään kuumaa, joten nappasin vielä jääkaapista mukaan muutaman Starbucksin Discoveries kylmän kahvijuoman.


 Leiriydyimme aivan Suomenlinnan kärkeen, josta oli mahtavat maisemat aavalle merelle. Välillä Siljat ja Viikkarit purjehtivat aivan vierestä hipoen.


 Aurinko porotti ihanan kuumasti vielä myöhään iltaan.I love summer<3Share:

4 kommenttia

Unknown kirjoitti...

Ihana paita :)

http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Niina/ Kuiskauksia -Blogi kirjoitti...

Onpa kesäisiä kuvia. :) Alkoi tekemään mieli kirsikoita, niitä en ole maistanutkaan vielä koko kesänä.

http://pikku-bambin.blogspot.fi/

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos Saara K. On kyllä tämän kesän lempparitoppi. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Tuolloin sattui olemaan aivan mielettömän kesäinen ilma. Harvoin tulee kirsikoita syötyä, mutta nyt muistui taas mieleen kuinka hyviä ne ovatkaan. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig