lauantai 5. heinäkuuta 2014

Summer makeup

Monet huulikiillot vaativat kevyen pohjustuksen ennen kuin ne voi levittää tasaisesti huulille. Tietysti jos haluaa vain kevyen kiillon, niin huulikiiltoa voi levittää suoraankin putkilosta, mutta monesti kiillon sävy ei tule kovinkaan voimakkaasti esille huulen pinnalla. Vihdoin löysin kiillon, jota voi levittää hulille ilman pohjustusta: Lumenen Wild Rose Creme lip gloss. Suosikki sävyksi kiilloista nousi 4 Apila. Kiillon koostumus on melko paksua ja hiukan jopa tahmaista, mutta huulille se levittyy kauniisti sekä tasaisesti ja varmasti kestää pitkään! Tuoksu ja maku on makea.


Jos huulimeikissä haluaa käyttää enemmän väriä, niin kunnon peittävä huulipuna on paras vaihtoehto kestävään huulimeikkiin. Huulimeikin teko kannattaa kuitenkin aloittaa ensin pohjustamalla huulet kevyesti meikinpohjustusvoiteella tai kevyellä meikkivoiteella. Tämän jälkeen siisti rajaus huulten ympärille, niin voimakkaankin sävyinen huulipuna on helpompi levittää siististi huulille.


Kuumalla ilmalla tai rannalla ollessa poskissa kannattaa käyttää voidemaista poskipunaa, sillä se kestää kosteutta paremmin ja pysyy kasvoilla muutenkin pidempään. Lumenen Raspberry Miracle on voidemainen poskipuna puikossa. Itse tykkään taputella kevyesti sormella voidemaista punaa poskille meikin viimeisenä tuotteena, sillä se tuo kaunista hehkua kavoille ja tekee meikistä raikkaan näköisen.

Untitled #79Raikas kesämeikki syntyy nopeasti kevyellä meikkipohjalla kuten bb-voiteella. Tämän jälkeen huulille sipaisu huulikiiltoa, ripsiin pari kerrosta ripsaria, kulmiin hieman syvyyttä jos se on tarpeen sekä lopuksi voidemainen poskipuna poskille raikastamaan lopputuloksen. Todella nopeaa ja helppoa. Onko sinulla jokin meikkituote kesälle josta et luopuisi helpolla? :)


 

Share:

6 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuin tuohon huulikynän väriin. Sattuisko siitä löytymään jotain sävyn nimeä tai tunnusta. Voisin käydä tuollaisen hankkimassa, kun olen pitkään etsinyt mieleistä.
Kesäinen suosikkituotteeni on huulivoide aurinkosuojalla. Tuntuu etten tulisi toimeen ilman sitä. T. Soiku

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Rajauskynä on Lumenen Wild Rose lipliner ja sävyn numero on 12. Kiva vadelmanpunainen sävy. :) Huulivoide aurinkosuojalla on kyllä hyvä kesätuote varsinkin niille ketkä huulivoidetta käyttää jatkuvasti.

Anonyymi kirjoitti...

Olen uusi lukija ja pidän todella paljon blogistasi :) Itse meikkaan kesällä vain ripsille väriä ja tummat silmänaluset ovat riesana, joten niille peitevoidetta (:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksesta. Huomasin kyllä tuon numero 12, mutta kuvassa näytti jotenkin tummemmalta. Olen myös aika uusi lukija, ja pidän monipuolisesta blogistasi paljon. T. Soiku

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Tervetuloa mukaan lukemaan. Kiitos paljon. <3 Itselläni on sama riesa silmänalusten kanssa, joten pakko laittaa jotain peitettä niille.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos kiitos, ihana kuulla :)<3

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig