torstai 28. elokuuta 2014

FANCY VIOLET
Lähdin viikonloppuna kokeilemaan hetken mielijohteesta uutta Color Id:n Color Bomb (sävy Fancy violet) sävyttävää hoitsikkaa. Tein aluksi testauksen erilliseen hiustupsuun, joka ei siis ollut päässäni. Väristä tuli todella kirkas violetti ja se olikin hieman liian räikeä omaan makuuni. Muutenkin blondina en halua mitään liian tummaa/räikeää ja pysyvää eroa hiuksiini. Sekoitin sävyttävää hoitoainetta pienen tipan tavallisen hoitsikan sekaan, ja levitin seoksen pestyihin hiuksiin, joissa oli jo hoitoainetta valmiiksi alla. Annoin vaikuttaa pari kolme minuuttia ja huuhtelin pois.

Sävystä tuli pastellisen hempeä lila. Nyt olen pessyt hiukset kerran ja sävy on hieman haalistunut. Vaaleisiin hiuksiin saa kivaa eloa ja pastellivärejä juuri näillä sävytävillä hoidoilla. Kannattaa vain muistaa käyttää näitä melko varoen ja sekoittaa normaalia hoitoainetta sekaan, jos ei halua liian rajuja ja shokeeraavia muutoksia.

Share:

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Jännän pirtsakka väri tuo lila ja sopii sinulle. Ihan piristävä. Kuvassa myös tuo sinun takkisi on aivan upea. Hienoja kuvia. T.Soiku

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitti<3 Ihan kivaa vaihtelua perus blondiin sävyyn. Vaihtelu virkistää. =)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig