maanantai 25. elokuuta 2014

Kauramaito smoothie
Olen jo pitkään käyttänyt joka aamuisessa smoothiessa maitoa, rahkaa sekä marjoja/hedelmiä. Nyt olemme käyttäneet maidon sijasta kauramaitoa, joka tuo mukavaa vaihtelua ruokavalioon ja makukin on mielestäni hyvä. Kahvissa käytän kuitenkin tavallista maitoa. Paljon on puhuttu maidon haitoista ja olen kuullut, että monet ovat lopettaneet maitotuotteiden käytön kokonaan. Itse en kuitenkaan siihen pystyisi enkä koe, että maitotuotteet eivät sopisi minulle. Kaikessa liika on kuitenkin liikaa ja siksi kauramaito onkin mielestäni hyvä tapa vähentää maidon kulutusta, sillä syönhän kuitenkin rahkaa, luonnonjugurttia sekä raejuustoa, jotka ovat maitotuotteita nekin. Kauramaito on hieman makeamman makuista verrattuna tavalliseen lehmänmaitoon ja on hyvää sellaisenaankin, mutta ruoan kanssa se on omaan makuuni liian makeaa.Kauramaito Smoothie kahdelle

Marjoja reilusti
kauramaitoa
2 rahkaa
1,5d kaurahiutaleitaJäiset marjat valmiin smoothien pinnalla tuovat kivaa raikkautta sekä pientä pureskeltavuutta juomaan. Nam nam nam...kyllä tällä lähtee vähän unisempikin aamu käyntiin kahvia unohtamatta. ;)

Share:

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Herkullisen näköistä on....ja terveellistä! Kauramaidosta en ole kuullutkaan....Pitääpä joskus kokeilla marjojen kanssa.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kannattaa kokeilla kauramaitoa. Vähän erilaista tavalliseen maitoon verrattuna, mutta hyvää kuitenkin. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig