sunnuntai 17. elokuuta 2014

LES 4 OMBRES

Hankin hiljattain ihka ensimmäisen meikkini Chanelilta. Luomiväripaletissa on neljä kauniin pehmeää luomivärisävyä, jotka käyvät hyvin vaikka kaikki yhdessä tai vain yksi kerrallaan. Pakkauksessa on lisäksi peili, joka mahdollistaa meikkaamisen joka paikassa. Luomivärien koostumus on tuntunut toimivalta, mutta pigmenttiä niissä ei ole niin paljoa kuin esim. Make up Storen luomiväreissä. Arkimeikissä pigmentit ovat riittäneet tarpeeksi hyvin tuomaan haluttua syvyyttä silmiin.1. Pehmeä persikkainen sävy on hyvä väri sellaisenaan tuomaan hieman syvyyttä luomelle. Olen myös yhdistänyt tätä väriä tummemman varjostuksen kanssa yhteen (sävyt 1.+3. ovat kaunis yhdistelmä).

2. Tämä sävy tuo lähinnä hohdetta luomelle, eikä siinä ole juurikaan peittävyyttä. Käytän sitä lähinnä luomivärin päälle tuomaan pientä säihkettä lopputulokseen. Hyvin luonnollisessa nude-meikissä se toimii myös kivasti, koska siitä jää kuultava lopputulos.

3. Tumma luumunsävyinen luomiväri toimii hyvin vahvemmassa silmämeikissä varjostukena tai kevyessä meikissä ainoastaan rajauksena. Sävy on kauniin pehmeä eikä mene liian tummaksi.

4. Tätä sävyä käytän usein koko luomelle, kun teen silmämeikkiä, jossa on lisäksi varjostukset tummalla värillä. Myös tämä sävy toimii hyvin 1.-sävyn kanssa yhdessä.Tämä luomiväripaletti oli hyvä hankinta meikkipussiin. Vain neljällä eri sävyllä saa mielettömästi erilaisia yhdistelmiä aikaan ja juuri nämä pehmeät sävyt toimivat kivasti monessa eri meikissä.
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig