tiistai 26. elokuuta 2014

Lumene Nude & Matt Trend Collection

Uudet Lumenen syksyn trendikokoelman meikit saapuivat viime viikolla minulle. Kiitos vain Lumene! :) Syksyn sävyissä nähdään nyt mattaisia nude-meikkejä, huurteisia beigen sävyjä sekä puuteroituja, harjattuja väripintoja. Ruskean ja beigen sävyt ovat ammennettu luonnosta ja niihin on yhdistetty taitavasti kansainväliset trendit catwalkeilta.


Kokoelman huulipunista löytyy kaksi kaunista sävyä: kuunvalo 89 sekä vuodenajat 91. Kummatkin sävyt toimivat hyvin arkimeikissä/juhlallisemmissakin tapahtumissa ja ovat kestoltaan hyviä uuden polymeeriteknologian ansiosta. Alla kuvassa vielä molemmat sävyt huulillani sekä kuvia syksyn trendimeikeistä.


Nämä Lumenen uudet Gel Effect kynsilakat kolahtivat oman makuni kanssa täysin yhteen. Toki pidän kaikista värikkäistä ja tummistakin lakoista, mutta monen asukokonaisuuden kanssa toimii kuitenkin parhaiten luonnollisemmat ja nudemmat värit. Nude-värit ja matomaiset, vaaleat sävyt ovat uusin trendi kynsilakkojen saralla. Mattaefekti näyttää todella hyvältä kynsissä! Uusista lakoista löytyy neljä sävyä: kaksi creme-sävyä, joissa on huurteinen soft-touch-pinta, sekä kaksi metallipigmenttejä sisältävää sävyä, joilla syntyy helmiäsmatta lopputulos. Kuvan kynsissä sävy pilvipouta 34.


Sain myös kokeiltavaksi Bluberry duet luomivärin. Sävy: tunturimaisema 8. Samassa paketissa on kaunis hempeä roosa sekä tummempi ruskea. Juuri kivat sävyt omaan makuuni. Eiköhän näillä meikeillä ja uusilla mielenkiintoisilla trendeillä syksykin lähde mukavasti käyntiin vai mitä? :)

Share:

4 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Syksyllä on kyllä mukava päivittää meikkipussi uusilla sävyillä. Saan blogistasi aina niin hyviä vinkkejä, ettei tarvitse nykyisin niin kauheasti etsiskellä kaupoista, vaan tiedän heti mitä tahdon. Olen aina tykännyt Lumenesta ja sävyt kuunvalo ja poutapilvi tuntuvat omimmiltani. Kauniisti olet laittanut tuotteet esille, jotenkin hohdokkaasti. T. Soiku

Anonyymi kirjoitti...

Myös minä olen aina pitänyt Lumenen tuotteista. Hinta-/laatusuhde on kohdallaan.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Totta, syksyllä sävyjä on kiva muuttaa hieman luonnonläheisemmiksi. Todella kiva kuulla, että sinulle on todellista hyötyä näistä kosmetiikka postauksista. Kiitos ihanainen Soiku! :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Lumene on kyllä ihan ykkönen. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig