perjantai 22. elokuuta 2014

MÖKKEILYÄ


Raikas luonto, rauhallinen ympäristö, lokoilu villasukat jalassa, hyvä ruoka, lasi viiniä, pimeät illat, pitkä aamupala. Tätä oli viime viikonvaihteen meno mökillä. Onneksi ensi kuussa lähdetään taas mökin rauhaan latailemaan akkuja. Vaikka syksy alkaakin hiljalleen saapumaan, niin se ei ihme kyllä häiritse minua tällä hetkellä yhtään. Hellejakso oli mukavan mittainen, ja nyt asettelen kesähepeneet mielelläni jo takaisin vaatekaappiin ja kaivan tilalle jotain uutta ja erilaista päälleni. Tervetuloa bleiserit, paksummat kengät ja kerrospukeutuminen.

Tässä vielä minä, mökki ja ne villasukat. ;)


Share:

6 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Ihan pitää huokaista kun on niin kaunista... Mukava kuulla muidenkin pukeutuvan kerroksittain, itse teen myös sitä, kun olen niin viluinen ja herkästi vilustuva. Vaatii muuten taitoa osata kerrospukeutuminen ja kaapissa pitää olla paljon vallinnanvaraa, jotta saa mieleisiä yhdistelmiä. Pidän tuosta sinun asustasi kuvassa. Ihan olet kauniisti yhdistellyt. T. Soiku

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos taas Soiku! :) Vuorasin tuolla mökillä itseni kaikella mahdollisella lämpöisellä vaatteella kun oli niin viileät ilmat jo tuolloin.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kauniin näköisiä mökkikuvia. Niistä huokuu sellainen huvilatunnelma.

Pauliina A. kirjoitti...

Voi miten ihania tunnelmakuvia! ♥ Tuollaiseen mökkimaisemaan menisis itsekin ihan mielellään! :)

- Pauliina / All The Little Royals

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos paljon. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos Pauliina! :) Kyllä se mökillä oleilu rauhoittaa kivasti ja maisemat ovat kieltämättä ihan mukavat.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig