sunnuntai 31. elokuuta 2014

PINK SHOES


Ilmojen viiletessä olen joutunut jättämään viimein ne kesäsandaalit suosiolla pois käytöstä ja siirtymään jo hieman syksyisempiin kenkiin kuten balleriinoihin ja tennareihin. Toisaalta voin kyllä taas todeta, että vaihtelu virkistää, ja on ihan kiva pukeutua vähän erilaisiin vaatteiisiin ja kokonaisuuksiin helteiden jälkeen.

Kesän lopulla hankin pinkit Converset, jotka otin käyttöön tämän viikon alussa. Kun taivas näyttää harmaalta ja ilma on sateinen, niin päivää piristää kummasti pinkit kengät.

Tälläisellä asukokonaisuudella vietin maanantaista vapaapäivää kaupungilla hoidellen muutamia asioita. Illalla kävimme leffassa katsomassa Kesäkaverit. Hangossa ei tullut tänä kesänä käytyä, mutta leffa vei ajatukset mukavasti kesään ja Hangon upeisiin maisemiin.


Kengät olivat samaa sävymaailmaa hiusten kanssa. Yhdistin rentoihin kenkiin rennot housut, mustan perus topin ja talvella Zarasta hankkimani kukonaskelkuvioisen takin. Tämä takki on juuri näiden säiden takki. Se ei ole kovin paksu, mutta lämmittää kivasti viileinä aamuina ja suojaa myös tuulelta. Talvella takki menee myös leudoimmilla säillä, kunhan alle pukee super paksun ja lämpöisen villapaidan.

Farkut Mango, Takki Zara, Tennarit Converse, Laukku Chanel


Aluksi tarkoitukseni oli hankkia matalat valkoiset Converset, mutta päädyin kuitenkin näihin pirteisiin pinkkeihin. Ehkä sitten seuraavaksi ne valkoiset. Ovathan tämän malliset tennarit niin mukavat jalassa ja käyvät lähes mihin vain kokonaisuuteen. Mitä mieltä itse olet pinkeistä Converseista?

Aurinkoista ja rentouttavaa sunnuntain jatkoa. :)Toteutettu yhteistyössä Spartoon kanssa. Sis. mainoslinkkejä.
Share:

6 kommenttia

Jenni kirjoitti...

Ihanan pirteän väriset kengät :) Oon itsekin vähän haaveillut pinkeistä tennareista.


http://jennidiamante.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Pirtsakan väriset tennarit! Kivaa piristystä alkavalle syksylle. Toimii hyvin myös mustan asukokonaisuuden kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kivat nuo pinkitkin ja sopii hiuksiisi. Minulla on sinisinä tuollaiset, mutta tulee harvoin käytettyä. Taidan nyt ottaakkin ne käyttöön... Ja kiva kun upea takki näkyy kuvassa kokonaan. Hienoja kuvia... Terv. Soiku

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitti. :) Pinkit on aikas söpöt.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Pinkit tennarit sopivat yllättävän monen asun kanssa, vaikka ei näin aluksi uskoisikaan. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Oi, siniset on myös hienon väriset. Ota ihmeessä käyttöön. Kiitos. =)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig