perjantai 29. elokuuta 2014

Syökää kanaa
Tuore punainen chili ja lime ovat loistavia mausteita kanalle. Olen alkanut valmistamaan ainoastaan maustamatonta kanaa ilman valmiita marinaadeja. Paljon paremman makuista ja terveellisempää. Kanan valmistaminen pannulla on nopeaa ja omat mausteet on helppo heittää kanojen sekaan. Haudutan fileitä noin 15 minuuttia ja se on siinä. Chilin ja limen lisäksi käytän mausteina mm. sipulia, hieman merisuolaa, mustapippuria, paprikajauhetta sekä currya. Teen ruokaa aina fiiliksen mukaan, joten tarkkoja mittoja en mausteissa käytä. Valmis kana sopii hyvin tuoreen salaatin kera nautittavaksi. Bon Appétit. ;))
Share:

6 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan värikästä ruokaa. Hienoa, kun viitsii nähdä vaivaa ruoka-annoksien ulkonäköön ja kattaukseen!

Jenni kirjoitti...

Näyttääpä hyvälle! :)


http://jennidiamante.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Tulee kyllä kanaa syötyä, lähinnä riisin ja mustaherukkahillon kanssa. Käytät kiitettävän paljon kasviksia ja ajattelin itsekkin kokeilla seuraavaksi tuota limeä tai mandariinia kun sen kausi alkaa kohta olla parhaimmillaan. Kiitos vinkistä. T. Soiku

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kasvikset tuovat väriä kivasti lautaselle. :) Joskus jaksaa ja joskus ei...;D

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Eikös. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Lime on kyllä ihan huippu kanan maustamiseen. Yritän syödä mahdollisimman paljon kasviksia päivässä, n.500g tai enemmänkin. Siihenkin oppii aikanaan. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig