maanantai 1. syyskuuta 2014

BASIC

Välillä on vain todettava että "less is more". Pukeutumiseni peruspilareina ovat bleiserit, yksiväriset topit ja farkut/värilliset housut. Näin yksinkertaista asua on helppo muokata erilaisilla asusteilla ja väreillä. Rakensin Tiger of Swedenin farkkujen ympärille mustan kokonaisuuden jonka kruunaa korkkarit. Farkkujen malli on Slight. Tässä mallissa vyötärö on normaalikorkuinen ja se on yhdistetty super slimmiin lahkeeseen. Materiaali on super stretchiä ja siksi ne ovatkin älyttömän miellyttävät jalassa. Tämä kokonaisuus toimisi loistavasti esim. "after work" asuna.


Farkuissa ja housuissa ylipäätään tärkeintä on istuvuus sekä materiaali. Näin slimmien farkkujen kanssa pidän mielelläni hieman väljempää yläosaa ja taas väljien housujen kanssa toisinpäin. Myös materiaaleissa on hurjasti eroja. Monien stretchfarkkujen malli löystyy pesujen myötä ja kannattaakin miettiä housuja hankkiessa haluaako panostaa pitkään kestäviin farkkuihuin, joiden malli ei väljähdä pidemmän käytön myötä vai hankkiiko edullisemmat housut lyhyemmällä käyttöiällä. Näissä Tigerin farkuissa käyttöikä on pitkä laadukkaan materiaalin ansiosta.

 Bleiseri, kengät ja toppi Zara, Farkut Tiger of Sweden (saatu), aurinkolasit Mango


Kuvat napsimme sunnuntaina, mutta nämä vaatekappaleet ovat varmasti kovassa käytössä tulevalla viikollakin. Töitä on tiedossa paljon ja myös muutoksia blogiin liittyen, joista kuulette lähitulevaisuudessa lisää. ;)Share:

4 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Todella kiva asu! Musta on takuuvarma väri ja farkut sopivat moneen menoon. Farkut ovat taas mukava valinta pitkän hellevaatejakson jälkeen.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos paljon. :) Asu on monikäyttöinen ja nämä farkut todella mukavat.

Anonyymi kirjoitti...

Huipputyylikäs asu ja taas aivan ihana takki. Mieleeni tulee malli Doutzen (tulikohan tuo nimi oikein?) jotain samaa teissä on. T. Soiku

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos kiitos <3 olisihan se mahtavaa jos jollain tavoin häntä muistuttaisin. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig