torstai 18. syyskuuta 2014

Beauty Box

Hei kaikki! Tänään vietän rentouttavaa vapaapäivää enkä aio kiirehtiä paikasta toiseen, vaan kerrankin ottaa ihan vain lungisti ja tehdä kaikkia kivoja juttuja. Nukuin pitkään ja aloitin aamun kosmetologilta. Kasvot puhdistettiin kevyesti ja sain samalla käsiä kuorivan ja hoitavan käsihoidon. Tästä pitäisi tehdä ihan säännöllinen tapa, että kävisi vaikka muutaman kuukauden välein hoidattamassa kasvot juuri näin vapaapäivänä. Kosmetologilta pois lähtiessäni olo oli taivaallisen rentoutunut ja tuntui, että olisin ottanut pienet päiväunet. Näin rentoutuneella fiiliksellä ajattelinkin tänään kirjoitella hieman itsestäni, kuka olen ja miten olen päätynyt pitämään blogia.

selkä

Olen 25 vuotias neitokainen ja kotoisin Helsingistä. Treenaan salilla viikosta riippuen 2-3 kertaa ja olen nyt myös aloittanut pitkästä aikaa lenkkeilyn. Tänään olen menossa taas salille pienen tauon jälkeen, sillä yksinkertaisesti viime viikon kiire on pitänyt minut pois treenien parista ja nyt olokin on sen mukainen. Urheilusta saa valtavasti energiaa ja hyvä olo tuntuu koko kropassa. Ruokavaliossa pyrin keskittymään puhtaisiin raaka-aineisiin: lihaan, kalaan, kasviksiin, hedelmiin ja marjoihin. Leipää, riisiä ja pastaa syön melko vähän, mutta en halua olla kuitenkaan liian tiukka syömisissäni. Jos treenailua tulee joskus enemmän, niin silloin lisään myös automaattisesti hiilihydraattien määrää. Olen huomannut, että viljat eivät sovi minulle, mutta kaurahiutaleita käytän smoothieiden seassa, sillä ne ovat gluteiinittomia.

raitapaita

Ammatiltani olen parturi-kampaaja ja olen työskennellyt alalla kuutisen vuotta. Työni on hyvin luovaa sekä sosiaalista eikä mikään päivä ole samanlainen. Blogi onkin kivaa vastapainoa työlleni, sillä on ihan kiva välillä istahtaa koneen ääreen ja kirjoitella juttuja, vastailla sähköposteihin ja muokata kuvia. Opiskelen myös työni ohella liiketaloutta, joten tekemisestä ei kyllä koskaan ole pula. ;) Hiusten ja kauneudenhoidon lisäksi olen hyvin kiinnostunut muodista ja vaatteista ja kaikki ne tasapainottavat sopivasti toisiaan. Kampaajana on tärkeää tuntea trendit ja olla ajan tasalla.

Beauty Box:in aiheet liittyvät pääosin omaan tyyliini, kosmetiikkaan sekä välillä kurkistetaan myös omaan elämääni. Olemme mieheni kanssa kovia matkustelemaan eli myös tämän blogin kautta pääset kurkistamaan eri maihin ja kaupunkeihin. Itseasiassa seuraavat lennot ovatkin jo varattu kuukauden päähän, mutta matkakohde pysyköön vielä salaisuutena. Olemme käyneet USA:ssa, Euroopan kaupungeissa, Karibialla, Afrikassa sekä Aasiassa eli jos matkailu kiinnostaa, niin tästä pääset vaikka kurkistamaan Milanoon.

urheilutoppi

Miksi aloin bloggaamaan? Seurailin monta vuotta muiden blogeja ja sain niistä aina piristystä sekä inspiraatiota pukeutumiseen, sisustamiseen ja hyvinvointiin. Aloin sulattelemaan ajatusta oman blogin perustamisesta ja pikkuhiljaa päätin aloittaa blogin pitämisen. Aikaa ja vaivaahan blogiin saa kulutettua mielin määrin, mutta pidän blogin tekemisestä niin paljon, että se ei tunnu työltä lainkaan. Välillä vain toivon, että vuorokaudessa olisi rutkasti lisää tunteja, jotta kaikkeen olisi tarpeeksi aikaa.

Vapaa-ajalla treenaan salilla ja liikun ulkona, nukun paljon, käyn mökkeilemässä, näen kavereita ja tottakai vietämme paljon yhteistä aikaa mieheni kanssa. Kiireisten päivien parasta vastapainoa on rauhalliset päivät, kun voin haahuilla yöpuvussa puolille päiville, lukea muotilehtiä sohvalla ja vaikka lakkailla kynsiä. Sellaiset päivät niinkuin juuri tämä torstai.

Rakastan laukkuja ja niitä voisinkin keräillä mielin määrin. Lempparivaateliikkeitä ovat Zara sekä Mango ja ulkomailta on kiva tehdä löytöjä vähän pienemmistä liikkeistä. Suosin laadukkaita materiaaleja ja merkkivaatteita, mutta repsahdan helposti edullisiin ketjuliikkeiden vaatteisiin myös silloin tällöin. Zara ja Mango ovat hyväksi todettuja kauppoja, joista saa suhteellisen kestäviä vaatteita merkkiliikkeitä edullisemmin ja viimeisempien trendien mukaan. Voisin kuvailla tyyliäni kolmella adjektiivilla: klassinen, naisellinen ja kokeileva. Saatan yhtenä ajanjaksona pukeutua hyvinkin yksinkertaisesti ja klassisesti ja hetken päästä kaipaankin jotain räväkkyyttä ja jujua asuun. Joka päivä ei millään jaksa pitää samaa tyyliä ja siksi tykkäänkin vaihdella ja sekoitella eri tyylejä keskenään. Se toimii itselläni parhaiten.

Taidankin lähteä jatkamaan vapaan viettoa ulos ja nauttimaan vielä alkusyksyn ihanasta auringosta. :)

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig