lauantai 27. syyskuuta 2014

Café au lait

Minusta on alkanut vaivihkaa tulemaan kahviaddikti. Aamu ei nykyään ala aurinkoisesti ilman sitä ensimmäistä kuppia kahvia. Ennen tee oli aamuisin se ehdoton ykkönen, mutta nyt kahvi on vienyt voiton. En kuitenkaan juo kahvia mielettömiä määriä. Aamulla ja aamupäivällä kahvia menee muutama kuppi, mutta iltapäivällä tahti hiipuu. Töissä kahvia tulee kitattua ehkä enemmän kuin kotona. Aamulla parasta kahvia on se perinteinen suodatinkahvi runsaan maidon kera. Nyt kotona on uusi tulokas tavallisen kahvinkeittimen rinnalla nimittäin kapselikahvikone. Sain käyttööni Dolce Guston Circolo-kahvikoneen sekä kasan eri makuisia kahvikapseleita kokeiltavaksi. Circolo-kahvikone on muotoilultaan kivan näköinen ja istuu meidän keittiöön juuri täydellisesti myös värinsä ansiosta. Kone on melko iso, mutta sen muoto tekee siitä siron eikä kone vie liikaa tilaa keittiön työtasolta.

dolce-gustokahvikone

Mies on ollut todella innostunut kahvikoneen käyttäjä ja hän onkin jo maistellut varmasti jokaista eri makua joita sain testiin. En ole mikään makean kahvin ystävä. Aamuisin valitsen mielummin sen "tavallisen kahvin", mutta muuhun aikaan päivästä jokin muu kahvimaku tuo vähän vaihtelua tavallisen kahvin makuun. Yksi suosikki kahvimaku Nescafén valikoimasta on cafe au lait. Se ei ole laisinkaan makea, mutta silti todella pehmeän makuinen maidon ansiosta.

kahvinescafékahvihetki

Pieni suklaapala makean nälkään sopii loistavasti tämän ranskalaistyyppisen kahvijuoman seuraksi. ;)

Follow me:Instagram beautyboxbys, Bloglovin, Blogilista

Toteutettu yhteistyössä Nescafé Dolce Guston kanssa. Tuotteet saatu blogin kautta.

Share:

4 kommenttia

Soiku kirjoitti...

On kyllä herkullisen näköistä vaahtoista kahvia! Cafe au lait olisi minunkin suosikkini, kun en myöskään pidä makeasta kahvista. Kahvin kanssa voi kyllä olla jotain makeaa purtavaa.

beautyboxbys kirjoitti...

Juuri tuo vaahto tekee kahvista pehmeän makuista. Kannattaa Soiku kokeilla. :)

Emmi kirjoitti...

Ai että toi on herkullista! Capuccino ja mocha maistuu myös mut teetä pitäisi kokeilla, ootko maistanut?

beautyboxbys kirjoitti...

Niinpä. Nam. :) En ole sitä teetä vielä maistanut, mutta kyllä sitä kotona olisi. Pitää kyllä kokeilla joku kerta!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig