lauantai 6. syyskuuta 2014

Elle Style AwardsOn ollut mahtavaa huomata kuinka olen saanut blogini kautta tehdä juuri niitä asioita joista pidän valtavasti. Valokuvaus, kirjoittaminen, muoti, kosmetiikka, uudet paikat ja ihmiset. En olisi päässyt tekemään/kokeilemaan moniakaan asioita ilman bloggaamista. Toki voisin toteuttaa valokuvaamista ja kirjoittamista ilman blogiakin, mutta jotenkin tämän kautta asiat ovat loksahtaneet paikoilleen ja olen päässyt toteuttamaan itseäni monella eri tapaa ja tehnyt jotain merkityksellisempää. Blogin pitäminen on todellakin minun juttuni ja pidän siitä valtavasti. Se on nyt osa minua enkä ainakaan tällä hetkellä voisi ajatella elämää ilman blogiani.

Juuri tänään kuvailin aurinkoisessa olohuoneessa viikonlopun fiiliskuvia ja sillä hetkellä tuntui kuinka onnekas olenkaan, kun pystyn ja voin pitää Beauty Box:ia. Se tuo omaan arkeen valtavasti energiaa ja jaksan sen avulla jatkaa eteenpäin ja saan tämän kaiken kautta inspiraatiota sekä positiivista energiaa itseeni, ja toivottavasti myös teille siellä ruudun toisella puolella.

Olen ehkä juuri blogin kautta jollain tavalla oppinut nauttimaan elämän pienistä iloista ja kauniista hetkistä ja asioista. Positiivisella ajattelulla jaksaa tuhat kertaa paremmin, myös niinä huonoinakin päivinä, joita jokaisella tottakai on. Jos kaiken ajattelee aina kielteisesti ja negatiivisesti, niin elämä on hyvin raskasta ja synkkää. Siksi pyrinkin olemaan aina positiivinen ja kääntämään asiat paremmin päin.Niinkuin kuvista voi jo päätellä, niin minut on valittu ehdokkaaksi  Elle Style Awardseissa vuoden 2014 muotiblogiksi. En osaa määritellä onko blogini muotiblogi vai mikä, mutta se on jokatapauksessa täynnä positiivista energiaa kauniiden kuvien säestämänä. Jos olet sitä mieltä, että olen ansainnut äänesi niin TÄÄLTÄ löydät kaikki ehdokkaat ja pääset äänestämään. Kiitos kaikille äänensä jättäneille jo etukäteen. On suuri kunnia olla mukana ehdolla näinkin upeiden blogien joukossa. Kiitos.


Syksy tuo tullessaan paljon muutoksia ja se tuo niitä myös minun kohdallani monissakin asioissa. Beauty Box ei ole enää Indiedaysin blogiportaalissa, mutta muutaman viikon sisällä osoite muuttuu ja blogi siirtyy uuteen sivustoon. Toivotan teidät tervetulleeksi uuteen osoitteeseen ja ilmoitan sen heti kun se vain on mahdollista. Olen tästä kaikesta todella innoissani! :) Mahtavaa viikonlopun jatkoa ja nauttikaa elämästä ja sen pienistä kauniista hetkistä.


Share:

4 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Oikein kiva ja monipuolinen blogi sinulla onkin! Huomaa, että olet perehtynyt valokuvaamiseen. Todella hienoja kuvia olet ottanut. Mukavaa, että olet löytänyt bloggamisesta kivan harrastuksen. Positiivisuus kunniaa! Valittamisella syö vain omaa energiaansa. Kun muistaa olla positiivinen, niin ehkä sen saa tarttumaan myös kanssaihmisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa kun olet päässyt muotiblogin kisaan mukaan, se on jo yksistään saavutus. Blogisi kokonaisuudessaan on kaunis ja hieno ja olet hyvä esikuva lukijoillesi. Positiivinen mieli antaa energiaa ja negatiivinen lannistaa, joten negatiivistä ilmapiiriä ei kannata ainakaan ruokkia. T. Soiku

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos kiitos. :) Bloggaaminen on kyllä ihan mun juttu ja tosiaan tuo sitä energiaa omaan arkeen ja saan siitä myös paljon nimenomaan sitä positiivista energiaa.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Onhan se ihan hieno saavutus. Voittoa en ole havittelemassa, mutta on kiva olla mukana kisassa ja tapahtumassa. :) Kiitoksia kovasti Soiku. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig