tiistai 23. syyskuuta 2014

Hiusmuotia

Kävin viime viikolla Wellan Studiolla Kampissa katsastamassa tämän syksyn hiustrendejä. Nykyään ei onneksi enää ole mitään yhtä tiettyä mallia/väriä mikä olisi juuri se ainut oikea tyyli, joka on sillä hetkellä muodissa. Kaikkiin pituuksiin ja tummuuksiin voi tehdä trendikkään lookin ja korostaa omaa persoonallisuutta sekä kasvojen parhaita puolia. Otsahiusten pituudella voi korostaa vaikka sinisiä silmiä, kauniita poskipäitä tai huulia. Pienillä kikkailuilla saa aikaan ihmeitä.

wellastudio

Katselin tätä omaa pehkoa tänään peilistä ja mietin mitä tämän kanssa tekisi. Onneksi ensi viikolla pääsen ystäväni käsittelyyn ja eiköhän me yhdessä kaksi kampaajaa keksitä mitä sitä tällä kertaa tehdään. Keltaisuus on blondien yleinen ongelma ja niin myös minulla. Hopeashampookaan ei enää tunnu tehoavan, joten nyt taitaa tosiaan olla kunnon värjäyksen aika.

hairwella

Tänä syksynä väreissä on ehdottomasti kolme kovaa sävyä: sinappi, harmaa sekä punainen. Kaikki nämä saattavat kuulostaa melko oudoilta, mutta hiuksissa ne näyttävät upeilta.

hiukset

Monia kyseisiä sävyjä on yhdistetty upeilla eri tavoilla. Sinapin sävyä on tällä hetkellä paljon liukuvärjätyissä hiuksissa. Tyvi on värjätty hyvin luonnollisen sävyiseksi tummaksi ja latvaa kohden väri liukuu kauniisti sinapin sävyisenä. Tässä on hyvä esimerkki tästä tyylistä Kim Kardashianilla. Väri on ihana.

hiusnaytos

Klassisesti näin syksyllä värit muuttuvat aina intensiivimemmiksi ja ehkä jopa hieman tummemmiksi. Wellan Trend Vision-kokoelmassa näkyi paljon pehmeitä ruskeita värejä ja kauniita viileän sävyisiä vaaleita hiuksia. Yhdet sellaiset tänne kiitos!

harmaabrown

Erilaiset kampaukset ovat taas kovaa huutoa. Klassiset suuret laineet tupeerauksen kera ovat taas in sekä pehmeä ja rennompi banaaninuttura. Hiuksia saa nyt siis vääntää, kääntää, letittää ja kihartaa, mutta rennolla otteella. Kampausten pohjalla on tärkeää käyttää omalle hiuslaadulle sopivaa muotoilutuotetta, jotta kampaus pysyy ryhdikkäänä ja on huomattavasti helpompi tehdä. Kampausta työstettäessä lakka helpottaa tekemistä.

Tein ystävälleni värin jokunen aika sitten hänen auringon haalistamiin hiuksiinsa. Lähtötilanne oli tämän näköinen. Puoli vuotta sitten hiuksissa oli vielä todella tumma tyvi ja kuparin sävyinen latva. Pohjalta löytyy siis värin poistoa ja nyt väri blondauksen päällä oli voimakkaasti haalistunut.

lahtotilanne

Lähdimme hakemaan väriin hieman enemmän syvyyttä ja keltaisuuden taittoa. Tarkoitus on pitää sävy suhteellisen lähellä omaa väriä. Tässä valmis lopputulos.

kiharaa

Värjäsin tyven hieman tummenmaksi. Tein latvaan ohuita vaaleita kirkkaita raitoja ja loput hiukset sävytin kevyesti viileämmäksi. Asiakas oli ainakin tyytyväinen lopputulokseen. Miltäs väri näyttää? :)

 

Share:

2 kommenttia

Tipsu2 kirjoitti...

VÄRI NÄYTTÄÄ LUONNOLLISELTA JA ELÄVÄISELTÄ. YMMÄRRÄN OIKEIN HYVIN, ETTÄ YSTÄVÄSI OLI LOPPUTULOKSEEN TYYTYVÄINEN!

SannaO kirjoitti...

Kiitos. :) Tähän pyrittiinkin.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig