perjantai 26. syyskuuta 2014

Keskiviikon aloitus

Keskiviikko aamuni alkoi Helsingin keskustassa siaitsevassa Siluetti Spa:ssa. Aamulla ilma tuntui viileältä, mutta sää oli muuten ihanan aurinkoinen. Saan ainakin itse valtavasti energiaa auringosta ja siksi tämän viikon muutamat sateiset päivät ovat tuntuneet hyvin väsyttäviltä. Kiiruhdin rautatieasemalta Espalle vähän myöhässä tapani mukaan. Aikaiset aamut eivät ole ihan niitä mieluisempia juttuja minulle. Jos kuitenkin on jostain mukavasta kyse minkä takia tarvitsisi herätä, niin silloin herääminenkin tuntuu hieman helpommalta. Aamun teemana Siluetti Spa:ssa oli kauneus- ja hyvinvointi. Aamupalan ohessa saimme kuulla erilaisia luentoja mm. kasvojen esteettisten hoitojen trendeistä, entsyymeiden tärkeydestä ruoansulatuksessa, uusista hiustenhoitotuotteista sekä juoksuharjoittelusta talvella. Itse kerkesin kuuntelemaan nämä muutamat ensimmäiset luennot ja sen jälkeen pujahdin rentouttavaan hoitoon ennen kuin kiirehdin jatkamaan matkaa eteenpäin.

kynttilapyyhekoristetupsuspa

Aamupalapöytä notkuvine herkkuineen oli enemmän kuin tervetullut tälläiselle aikaisin heränneelle unikeolle. :D

kroisanttiruutupaitahoitolapevonia-botanicasuperfood

Pienen odottelun jälkeen pääsin ihanan tilavaan ja rauhalliseen hoitohuoneeseen, joka oli kauniisti sisustettu ja valaistu. Oli ihan pakko räpsiä muutamat valokuvat ennen hoidon aloittamista. Aluksi minulle tehtiin dekolteelle ja kaulalle hellävarainen entsyymikuorinta (kuorinta ilman rakeita). Kuorinnan jälkeen iholla käytettiin erilaisia hoitavia öljyjä, jotka kuorinnan ansiosta imeytyivät paremmin. Ihoni oli kuulemma sen verran kuiva, että öljyä imeytyi ihan kiitettävästi. Pitää ottaa taas rutiiniksi iltaisin rasvata kroppa läpi kun ilmojen viiletessä alkaa tämä iho taas kuivumaan. Jokatapauksessa parinkymmenen minuutin hoito hierontoineen teki olon taas uudelleen syntyneeksi ja tästä olikin hyvä jatkaa päivää reippaana eteenpäin.

siluetti-spakosmetologi

Hyviä vinkkejä talvi-ihon hoitoon löydät tästä postauksesta, joka on viime talvena tehty, mutta nämä vinkithän eivät miksikään vanhene. Jutussa on lukijoiden kommentteja ihonhoidosta talviaikaan. Pitää ottaa nämä hyvät vinkit taas omaankin käyttöön! :)

poreammerelaxing


Follow meInstagramissa beautyboxbys, Bloglovinissa, Blogilistalla.

 

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig