maanantai 15. syyskuuta 2014

Kuulumisia


Syyskuu on alkanut todellakin vauhdilla ja nythän mennäänkin jo puoltaväliä. Muutama vime viikko on mennyt pitkien työpäivien ja tilaisuuksien vauhdittamana ja toki blogin siirto uuteen sivustoon (ihan pian!) on tuonut myös lisää puuhaa. Välillä kun on oikein kiire ja tehtävää on paljon, niin on jopa vaikeaa rauhoittua ja ottaa ihan vain rennosti, vaikka siihen jossain välissä tilaisuus tulisikin. Vaikka vietin juuri vapaata viikonloppua, niin silti tuntui, että olisin ollut pari viime päivää töissä, sillä hommia riitti vain niin paljon. Toisaalta en halua valittaa. Ihana kun on paljon kivaa puuhaa ja saa tehdä sitä mistä juuri itse pitää.Olen itse sellainen ihminen, että kun aloitan jotain tekemenään, niin teen sen mielelläni kerralla pois alta. Harmittavaa saattaa vain olla se, kun aloittaminen tuntuu joskus niin haasteellisesta. Esim. jos olen kotona ja pitäisi alkaa vaikka siivoamaan, niin jostain syystä se aloittaminen venyy ja venyy. Saatan keksiä mitä ihmeellisempiä asioita tehtäväksi ennenkuin pääsen siihen siivoamiseen. No sitten kun saan sen rätin käteeni ja pääsen hommiin, niin kyllä sen jälkeen paikat kiiltää ja kaikki mahdollinen ja mahdoton on siivottu.

Perjantaina olimme katsomassa jalkapalloa ja tunnelma oli katossa.

Viikko takaperin herkuttelimme lauantai-illan kunniaksi.

Stockmannin muotiaamussa oli tarjolla herkullinen aamiainen. Kivaa vaihtelua smoothielle.

Olen yrittänyt keretä lenkkeilemään raikkaaseen ulkoilmaan aina kun mahdollista. Kuntosalitreeni on pääsijalla, mutta ulkona lenkkeily on paljon rentouttavampaa.

Päivät ovat olleet ihanan aurinkoisia ja lämpöisiä. Osa lehdistä on jo hiljalleen tipahdellut maahan, mutta se ei vielä ole menoa haitannut.

Olemme käyneet lyhyen ajan sisällä useampaan kertaan leffassa. Viimeksi tuli katsottua Mielensäpahoittaja. / Salilla treenaaminen kuuluu viikottaiseen ohjelmaan.

Sunnuntaina kävimme pyörähtämässä messukeskuksessa Habitare-messuilla.Share:

6 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkea mukavaa on viikkoosi mahtunut! On totta, että jonkun työn aloittaminen tuntuu joskus vaikealta. Enemmän rasittavat tekemättömät työt kuin itse kyseisen työn tekeminen. Mutta välillä pitää muistaa rentoutua ja lähteä vaikka lenkille kauniina aurinkoisena syyspäivänä. Sää ei mielestäni ole koskaan este ulkoilulle. Oikea vaatetus vain päälle je eikun ulos!

Life with Satu kirjoitti...

Olipas kiva lukea kuulumisia. Monesti on kiireistä itselläkin, jotenkin lohdullista huomata, että en ole ainut ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tulla sivuillesi, kun täällä on aina jotain kiinnostavaa ja paljon hyviä kuvia!. Syksy on jo tosiaan pitkällä ja kesän saamalla energialla voi porskuttaa menemään. On hyvä kun on mielekästä tekemistä ja saa jotain aikaan. Yhtä hyvä on myös antaa itsensä palautua tekemisistä... Minulla tuo siivoilu kyllä sujuu, mutta ruuanlaitto tekee saman tempun, kuin sinulla siivous... Kotisi näyttää kauniilta ja tuo tapetti ja nuo molemmat lasipöydät ovat ihania... T. Soiku

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kyllä, on todellakin totta että juuri ne tekemättömät työt stressaavat eniten. Lenkkeily virkistää. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiva! :) Kiirettä riittää, mutta pitää joskus vain osata höllätä. Helpommin sanottu kuin tehty. ;)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiva kun jaksat tulla! :) Olen oppinut että pitäisi vain heti alkaa tekemään työt pois alta ja lopuksi istahtaa sohvalle jalat pöydälle hyvällä omalla tunnolla. Lasipöytä on löyty useamman vuoden takaa ja tuo pienempi on Stockalta Kartell Stone-jakkara.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig