keskiviikko 3. syyskuuta 2014

MY WISHLIST

Untitled #81

Laukku: Tory Burch
Hattu: French Connection Hame: Alice+Olivia
Kengät: Nike
Poncho: Burberry Brit
Kaulakoru: Henri Bendel
Luonnonläheiset sävyt ovat nyt alkaneet tuntumaan taas houkuttelevilta ja raikkaalta vaihtelulta kesän kirkkaisiin karkkiväreihin. Omalla ostoslistallani on tänä syksynä ehdottomasti:

1. Mustat tai valkoiset tennarit. Yksi malli jota on näkynyt jo muutenkin monella on Niken Air Force 1. Niiden yksinkertainen malli sopii moneen asuun ja voin vain kuvitella kuinka mukavat ne ovat jalassa. Toinen vaihtoehto on hankkia mustat Niken tennarit valkoisella logolla. Katsotaan mihin päädyn.

2. Tämän kuvan tyylinen hame on ollut jo pitkään hakusessa, mutta jostain syystä oikeanlaista ei ole vielä tullut vastaan.  Nyt on vain pidettävä silmät auki ja iskettävä kiinni kun oikea löytyy.

3.  Nyt syksyllä on tullut mieletön määrä myyntiin erilaisia lierihattuja ja hattuja yleensäkkin. Malleja ja värejä on kattavasti valikoimassa, mutta itse pidän eniten kuvan tyylisestä mallista. Pitää vain sovitella eri vaihtoehtoja ja katsoa mikä sopii parhaiten itselle.

4. Laukku. Milloin en haluaisi uutta laukkua? Tämä väri ja malli sopisi syksyyn täydellisesti.

5. Olen hiljalleen alkanut käyttämään koruja vähemmän. Korvia koristaa yleensä simppelit helmikorvakorut ja rannetta kultainen ketju. Kaulassa en käytä juurikaan koruja, mutta ohuet kaulaketjut olisivat piste i:n päälle jonkun yksinkertaisen asun seuraksi.

6. Poncho on hyvä vaihtoehto takille kun ilmat sen vielä sallivat. Sen seuraksi kannattaa ottaa mukaan olkalaukun sijasta käsilaukku, jota voi kantaa kädessä. Paljon helpompi vaihtoehto käytännon kannalta. Kokemusta on. ;)


 Onko sinulla joku ehdoton asuste tai vaate mikä pitäisi hankkia nyt syksyllä?


 
Share:

4 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Tuo kuvan poncho kiehtoisi minuakin. Joka syksy hankin muutamia neuleita ja nilkkurit ovat hakusessa, sillä mieleisiä on vaikea löytää. Koruista pidän ja tämän syksyn hitti minulla on lasinen hiottu riipus, joka sopii hyvin arkeenkin. Nuo valitsemasi värit kuvaavat myös minun makumaailmaani, pidän puuterisävyistä ja minusta ne sopivat suomalaisille vaaleille hyvin. T. Soiku

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Totta, vaaleille sopii juuri tuollaiset sävyt hyvin. Kannattaa vain kierrellä kauppoja ja tutkia netistä eri malleja, niin sopivat nilkkurit löytyvät sinullekin varmasti. :) Hankin uudet nilkkurit äskettäin itselleni Dinskosta.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on jo vuosia ollut laadukas musta poncho, mutta olen käyttänyt sitä tosi vähän. Olisi ehkä hyvä asu näin syksyllä esimerkiksi bleiserin päällä. Pitääpä ottaa esiin. Poncho taitaa olla klassinen vaate, mikä toimii vuodesta toiseen.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Ota ihmeessä esille. Poncho on ihanan lämmin viileällä säällä ja käy monen takin kanssa yhteen tai sellaisenaankin. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig