keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Nahkashortsit


Onko kesä taas alkanut, kun tuolla ulkona tuntuu olevan niin mielettömän lämmin vielä myöhään illallakin. Tosin enpä laita pahakseni laisinkaan että syyskuu jatkuisi näin lämpöisissä merkeissä. Tämä alkuviikko on ollut melkolailla työn täytteistä, ja sillä se myös jatkuu perjantaihin asti. Muutama päivä on mennyt töissä/menoissa suunnilleen kellon ympäri ja olen vain odottanut hyvää hetkeä, kun pääsen taas rauhassa istahtamaan koneen ääreen ja päivittämään kuulumisia tänne blogin puolelle.

Eilen olin aamuvarhain Stockalla katsastamassa syksyn uutuuksia ja trendejä ja pääsin myös tutustumaan ihka uuteen kenkäosastoon (avataan 16.9), jossa todella suosittelen käväisemään, kun se kokonaan tullaan avaamaan. Mielettömästi ihania kenkiä monilta eri merkeiltä ja tottakai upeasti esille aseteltuna. Eilisestä aamusta laittelen vielä postausta lähi päivien aikana.

Kuvissa on asua viime viikonlopulta. Ilma oli sunnuntainakin todella lämmin ja takkia ei tarvinnut kantaa edes mukana varmuuden varalta. Tosin illemmalla auringon laskeuduttua ilma alkoi viilentymään, mutta ehdimme juuri kotiin sopivasti ilman, että tarvitsi sen pidempään palella. Yhdistin mustiin nahkaisiin shortseihin valkoisen väljemmän paidan. Valkoisen paidan malli on ihan mielettönän kiva, ja olen tuota kyseistä paitaa käyttänytkin viime aikoina melko tiheään tahtiin. Shortsejakin on nyt hyvä aika käyttää, tosin sukkahousujen kera. Miltäs asu näyttää?


Paita Mango, Shortsit Vero Moda, Kengät Dinsko, Laukku LV


Vielä muutama päivä ja sitten pääseekin viikonlopun viettoon. :) Muistutus vielä, että blogi muuttaa ensi viikolla!


Share:

8 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Kiva asukokonaisuus ja ihana vintagerannerengas!

Life with Satu kirjoitti...

Kiva kokonaisuus! Sopii syksyyn hyvin :)

Emma K. kirjoitti...

Mageet shortsit ja muutenkin kiva asu :)

Anonyymi kirjoitti...

Kannat vaatteesi kauniisti ja olet hyvä ryhtinen. Asu on tyylikkään ja laadukkaan näköinen ja näyttää päälläsi upealta! Soiku

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos. :) Rannerengas on mummilta kulkeutunut minulle.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos Dahlia. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitoksia Emma. :) Nyt syksymmällä olen käyttänyt noita shortseja huomattavasti enemmän kuin kesän helteillä.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiva kuulla. :) Kiitos paljon!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig