tiistai 16. syyskuuta 2014

Nahkatakki vol.1

Hei kaikki uudet lukijat ja tervehdys myös jo Beauty Box:ia pidemmän aikaa seuranneet ihanaiset. Blogi siirtyi nyt uudistuneeseen Anna&Ellit-sivustoon. Vaikka olenkin blogini kanssa uudessa kodissa, niin silti sama tyyli jatkuu ja toki jos teillä on ideoita postauksiin tai kysymyksiä, niin otan kaikki toiveet innolla vastaan. Kun minulta kysyttiin, että olisinko kiinnostunut bloggaamaan Anna&Ellit-sivustolla, niin en kauaa harkinnut, kun jo olin vastannut myöntävästi. Nyt kun olen päässyt jo muutaman viikon aikana tutustumaan taustatiimiin ja käytäntöihin, niin päätös muuttaa tänne on vain vahvistunut positiivisempaan suuntaan ja voisin vain pomppia innoissani tasajalkaa. Blogin siirto on tuonut jollain lailla uutta potkua ja innostusta tähän kaikkeen ja bloggaaminen tuntuu taas jälleen kerran niin parhaalta. Tämä on minun juttu!

 

nahkatakki

Niin kuin jo sunnuntaina lupailin, niin tällä viikolla olisi luvassa inspiraatiota nahkatakin yhdistelemiseen eri asuissa. Ainakin itsestäni monesti tuntuu, että nahkatakki on melko tylsä perusvaatekappale ja siksi se jääkin useasti vain roikkumaan eteisen naulakkoon. Jollain lailla nahkatakki on huippukiva, mutta jos kokonaisuus jää valjuksi, niin nahkarotsi ei pääse oikeuksiinsa. Yhdistin biker-malliseen takkiin vaaleat väljähköt housut, mitkä ovat melko ovelat. Jos seisoo jalat lähekkäin, niin housut näyttävät maksihameelta. Kävellessä housujen malli tulee paremmin esille ja niissä on aika vallaton epäsymmetrinen leikkaus. Itseasiassa en ole tainnut käyttääkkään näitä lepattavia housuja Suomessa juuri lainkaan, vaan enemmänkin lomamatkoilla etelässä. Nahkatakin ja väljien housujen yhdistelmä toimii mielestäni aika kivasti ja Minna Parikan korkeat korot tuovat asuun naisellisuutta sekä ripauksen hienostuneisuutta ja ryhtiä.

 

asu

talo

Viikonloppuna ilmat hellivät ja kauniit keltaiset lehdet välkehtivät kuin kultakolikot auringonvalossa. Mietin juuri, että Suomen talvi voisi olla koko ajan tälläistä alkusyksyä.

asukuva

hiekkatie

Ilman takkia tarkeni vielä mainiosti, vaikka kuvissa takki olikin se "pääasia".

mustatoppi

Siro kaulakoru on viime viikon hankinta H&M:stä. Ihastuin korun sirouteen sekä yksinkertaisuuteen.

kaulakoru-H&M

Tässä vielä housut lähempää kuvattuna. Materiaali on iholle mukavan tuntuista ja ilmavaa.

Housut-Zara

syyskukka

vaaleat-hiukset

musta-nahkatakki

keltainen-kukka


vaaleat-housut

Takki Lindex, housut & toppi Zara, kengät Minna Parikka, aurinkolasit Gina Tricot, kaulakoru H&M

 

Kaunista tiistaita kaikille. Taidanpa lähteä hyppelemään tasajalkaa. ;) Löydät Beauty Box:in myös Blogilistalta sekä Bloglovinista.

 

Share:

4 kommenttia

Anna-Maria / Secret Wardrobe kirjoitti...

Valtavasti onnea uudesta blogikodista! Näyttää hyvältä <3

Soiku kirjoitti...

Toivotan paljon onnea tänne uusille sivuille! Kuvat ovat todella upeita!

SannaO kirjoitti...

Kiitos paljon Anna-Maria! <3

SannaO kirjoitti...

Kiitoksia Soiku! :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig