torstai 4. syyskuuta 2014

Päivittäistä kosmetiikkaa


Käytän kosmetiikkaa paljon ja blogin sekä työn kautta kokeilen myös hyvin erilaisia tuotteita. Monet tuotteet esimerkiksi hiuksille voivat olla varmasti hyviä vaikka ne eivät itselle kävisikään. Hiustuotteissa hiusten kunto, paksuus ja käsittelyt vaikuttavat siihen miten tuote toimii käyttäjänsä hiuksissa. Siksi onkin hyvin vaikea sanoa, että juuri tietty tuote on ehdottomasti paras. Tuote saattaa toimia hyvin minun hiuksissani, mutta jonkun muun hiuksissa se ei tunnu toimivalta. Sama koskee muutenkin kosmetiikkaa, varsinkin ihonhoitotuotteita. Joitakin tuotteita käytän kerran ja annan eteenpäin ja osa jää taas käyttöön pidemmäksikin aikaan. Näitä neljää seuraavaa tuotetta käytän päivittäin ja ne ovatkin jääneet omiksi suosikeiksi.1. Lumenen huulipuna, sävy 91 vuodenajat


Lumenen Wild Rose-huulipunien koostumus ja tuoksu ovat miellyttäviä. Niissä on samalla hoitavuutta, mutta myös tarpeeksi pigmenttiä ja ne kestävät hyvin huulilla. Tämä sävy korostaa kivasti huulten omaa sävyä ja on luonnollinen. Vaalea väri sopii hyvin vaalean luonnollisen meikin kanssa tai tumman silmämeikin kaveriksi.


2. Make Up Storen Volume Mascara

En ole kokeillut kuin kerran ripsiepidennyksiä. En välittänyt niistä niinkään, vaan panostan mielummin hyvään ripsiväriin. Uusin kokeilu on Make Up Storen tuuheuttava ripsiväri, johon olen ollut todella tyytyväinen. Se tekee ripsistä sopivan tuuheat ilman ikäviä "klimppejä" ja on myös kestävä.

3. Lumenen kulmakynä, sävy 2 harmaanruskea

Monien eri kokeilujen jälkeen palaan ainaa Lumenen kulmakynään. Sävy toimii hyvin ja kynässä olevalla harjalla saa kivasti häivytettyä kulmia sopiviksi.

4. Bangerhead Fresh me-kuivashampoo

Hyvä vinkki kuivashampoon/hiuspuuterin käyttäjille on suihkuttaa tuotetta jo heti pesun jälkeen föönattuihin ja muotoiltuihin hiuksiin. Näin hiukset eivät ala rasvoittuman tyvestä, kun kuivashampoo imee samantien rasvaisuuden pois. Lisäilen kuivashampoota seuraavanakin päivänä freesatakseni kampauksen taas uuteen uskoon.
 Bangerheadin kuivashampoo on ollut todella riittoisaa ja tuoksuu hedelmälle. Hinta 13,90€!


Lumenen Wild Rose-huulipuna on ehdoton suosikkini.


Share:

4 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Pitääpä kokeilla kuivashampoota. Voisi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi matkoilla, jos hiusten normaali pesu on hankalaa.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kuivashampoo on ihan huipputuote ja pitkittää pesuväliä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiva tietää mikä ero on kuivashampoolla ja hiuspuuterilla? Olen kokeillut joskus kuivashampoota ja tykännyt siitä. Tällä hetkellä on käytössä hiuspuuteri josta en tykkää yhtään. Hiukset ovat sen jäljiltä ihan jankissa ja jotenkin natisevan tuntuiset... Sinulla on aina kauniin pehmeän näköiset hiukset, jotenkin valloittavat... Kulmakynää en ole ikinä oppinut käyttämään, ja joskus jos laitan kulmia niin käytössä on kulmageeli ruskean värisenä, ja Lumenea sekin on... Upeita kuvia olet taas laitellut, ei voi muuta kuin ihailla ja on sinulla aivan ihania vaatteita, niin kuin nyt tuo kuvan pusero. T. Soiku

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Yleisyti ottaen kuivashampoo vie rasvaisuutta pois hiuksista ja on kevympi kuin hiuspuuteri. Hiuspuuterissa saattaa olla enemmän tukea, mutta kaikki riippuu ihan tuotteesta. Esim. Four reasonin hiuspuuteri on hyvin kevyt, Osiksella taas todella tuju. Laitan yleensä hiuksiini usot kiharat muotoiluraudalla tuomaan tuuheutta sekä hieman tupeerausta pääliosaan. Kiitos paljon. :) Tuo paita on Zarasta, sieltä löytyy tosi kivoja vaatteita.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig