sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Puolukka-banaanismoothie

Perjantaina pakkasimme kamat autoon kiireisen työviikon jälkeen ja starttasimme kohti mökin rauhaa. Kävimme lauantaina keräämässä puolukoita mökin läheisyydestä. Puolukoissa on paljon kivennäis-ja hivenaineita, kuituja sekä vitamiineja. Puolukka on tuoreena makeanmakuinen, mutta pakastettuna siitä tulee hieman kirpeämpi. Nyt kun puolukkaa on kerättynä muutama ämpärillinen, niin otin marjat heti käyttöön ja käytin niitä aamupalasmoothiessa.

puolukka-smoothietehosekoitin

Laitoin puolukoiden lisäksi smoothieseen puolikkaan banaanin tuomaan hieman lisää makeutta. Lisäksi smoothieseen tuli kaksi rahkaa, maitoa sekä kaurahiutaleita. En käyttänyt mittoja vaan laitoin aineksia sekaan ihan fiiliksen mukaan.

banaani-kaura

Viikonloppuna on hyvää aikaa istua pitkään aamupalalla ja aloittaa aamu rauhassa ilman kiirettä. Mielessä kävi, että olisin käynyt mökillä myös lenkkeilemässä, mutta metsässä kävely oli hyvää liikuntaa ja kivaa vaihtelua tavalliselle lenkkeilylle.

aamupala

Smoothien lisäksi tarjolla oli ruisleipää kinkun ja juuston kera sekä kinkkupiirakkaa. Tällä aamupalalla jaksoi hyvin lähteä keräämään lisää marjoja lähimetsään. ;)

smoothie

Aurinko paistoi kauniisti järveltä jo heti aamusta.

brunssi

Me jatkamme mökkeilyä vielä täällä Keski-Suomessa tämän päivän. Ihanaa sunnuntaita sinne ruudun toiselle puolelle! :)

 

Follow me: Instagram beautyboxbys, Bloglovin, Blogilista

 

Share:

4 kommenttia

Tipsu2 kirjoitti...

Puolukan ja banaanin yhdistelmä kuulostaa hyvältä. Pitääpä kokeilla. Marja- ja sienimetsässä on ihanaa. Saa hyvän mielen ja itse poimitut marjat ovat parhaita.

Niinatin kirjoitti...

Smoothieta parempaa aamupalaa ei ole. Saa vaihtelua aamupalaan mielen mukaan. :)

beautyboxbys kirjoitti...

Banaani pehmentää puolukan happamuutta. Toimii muuten loistavasti eikä banaanin maku tule voimakkaasti edes esille. :) Pitäisi käydä enemmänkin metsässä reippailemassa kun vain aika riittäisi. :D

beautyboxbys kirjoitti...

Totta. Muutenkin marjojen ja kasvisten vitamiinit säilyvät parhaiten kuumentamattomassa ruoassa. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig