maanantai 29. syyskuuta 2014

Ruutupaita

Kuluneen viikonlopun mökkireissu teki todella hyvää. Luonnonhelmassa oleilu ilman kiirettä vähentää stressiä kummasti ja nyt olo on taas inspiroitunut uuteen viikkoon. Maanantaiaamunakin olo oli virkeä jo aikaisin ja muutenkin aurinko paistoi ja päivä hymyili. Otimme muutamat asukuvat mökkimaisemissa asuista, joita on tullut muutenkin käytettyä lähiaoikoina. Pitää ottaa kaikki irti niistä hetkistä, kun mukana on vakkarikuvaaja ja hyvää aikaa.

tumma-meikkilaituriluonto

Olen jo pitkään ihaillut erilaisia ruutupaitoja ja mielessä on ollut ajatus hankkia myös omaan vaatekaappiin sellainen. Viime viikolla kävin ohimennen Ginassa ja siellä roikkuikin juuri sopivasti esillä mielessä kummitellut ruutupaita. Hintakin tuntui sopivalta, joten ruutupaita lähti mukaan. Tämä paita onkin ollut jo kovassa käytössä heti sen hankkimisen jälkeen, eikä mikään ihme, sillä se on erittäin monikäyttöinen. Mitä tuumit itse ruutupaidoista? Jättäisitkö kauppaan vai lähtisikö mukaan? :)

mustat-nilkkuritruutupaitaharmaahamesyys-asu

Vielä kun energiaa riittää näin illallakin, niin taidanpa lähteä pitkästä aikaa salille treenailemaan. Mukavaa maanantain jatkoa!

Follow me:Instagram, Bloglovin, Blogilista

Share:

2 kommenttia

Soiku kirjoitti...

Ruutupaidat on yksi heikkouksistani. Ovat siitä kivoja kun voi käyttää paitana tai takkina ja ovat yllättävän lämpimiä ja rentoja. Asusi näyttää kokonaisuudessaan kauniilta.

beautyboxbys kirjoitti...

Kiva kuulla, että sieltä löytyy muitakin ruutupaitoihin tykästyneitä. Kiitos Soiku <3

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig