lauantai 13. syyskuuta 2014

Syysmuotia


Kävin tiistaiaamuna Stockmannilla tutustumassa heidän syksyn uutuus vaatteisiin sekä -kenkiin. Syksy tuo taas tullessaan vaikka mitä ihanuuksia pukeutumiseen. Vaatteissa oli käytetty paljon pehmoisia ja pörröisiä materiaaleja, erilaisia kuoseja kukkakuosista erilaisiin printteihin sekä punaisen ja pastellien eri sävyjä. Osa vaatteista oli erittäin koristeellisia ja nyt myös asusteissa ja laukuissakin on paljon erilaisia yksityiskohtia ja koristeluita. Laukkuja löytyy mielettömästi eri väreissä, joten valinnanvaraa ainakin on.


Värikkäiden ja koristeellisen vaatteiden ohessa oli mukana myös paljon hyvin klassisia ja yksinkeraisia takkeja, neuleita ja housuja. Tällä hetkellä pukeutumisessa yhdistellään paljon vastakohtia keskenään esim. klassinen kauluspaita ja trenssi yhdistettynä revittyihin farkkuihin ja erikoisempiin kenkiin. Nyt myös pukeutumisessa sporttisuus on kovaa huutoa. Sporttisia elementtejä käytetään paljon ihan tavallisessa arkipukeutumisessa yhdistettynä klassiseen ja naiselliseen tyyliin. Jokainen voi yhdistellä trendikkäitä vaatteita oman makunsa mukaan ja tehdä tyylistään hyvin yksilöllisen.

Kengistä löytyy yhtä jos toista väriä ja mallia yksinkertaisesta tyylistä erikoisempiinkin luomuksiin.


Tiistaina avautuvassa uudessa Stockmannin kenkäosastossa on ihanan avarat tilat ja valikoimaa kiitettävästi. Osastolla on esillä myös laukkuja, jotka luonnollisesti sopivat hyvin kenkäosaston teemaan, asusteisiin.


Nämä kengät ja laukut mätsäävät täydellisesti keskenään.


Todella kauniit Michael Korsin balleriinat kivoilla yksityiskohdilla ja kuosilla. Kelpaisi omaankin käyttöön.


Minna Parikan kengät ovat aina yhtä persoonallisia ja tyylikkäitä.


Mustissa kengissä on hauska rusetti katseenvangitsijana.


Varmasti tulee melko useinkin eksyttyä Stockalle ihastelemaan kenkiä, mutta pitää vain yrittää pitää lompakon nyörit visusti kiinni. ;)Share:

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Tämän syksyn muoti on kyllä kiehtova vaatteissa ja sisustuksessa. Leopardikuviot ja pörröneuleet houkuttavat minua ja sisustuksessa luontoaiheet. Totta kyllä, kukkaron nyörit tiukalla saa olla, ettei joka houkutukseen lankea... Stoccalla on kyllä hankala käydä vain katselemassa, tahtoo lähteä aina jotain mukaan. Käynkin siellä nykyisin tosi harvoin...
Vaatteesi ovat hyvin istuvat tuossa peilikuvassa. T. Soiku

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Jotenkin on todella vaikea olla ostamatta mitään jos kauppoihin menee katselemaan. Helpommalla pääsee jos kiertää kaikki ihanuudet kaukaa. ;) Peilikuva on hieman aamun pöpperöinen, mutta oli kiva liittää joku kuva mukaan missä myös itse vilahdan. Jollainlailla syysmuoti on aina uudistuksen ja vaihtelun aikaa. Uudet tuulet ja värit taas puhaltavat. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig