perjantai 12. syyskuuta 2014

Tarjoiluvinkki


Viikonloppu on edessä ja monella pyörii ajatuksissaan "mitä sitä hankkisi syötäväksi"?. Oma heikkous herkuissa on ehdottomasti suklaa, mutta itse sitä ostan hyvin hyvin harvoin. Kuvan suklaalevy on saatu lahjaksi, eikä se näiden kuvien oton jälkeen säilynyt yhtä iltaa pidempää. ;)


Hedelmät kuten vesimeloni, viinirypäleet ja viikunat sopivat hyvin juustojen kanssa naposteltavaksi. Nopeaa, suhteellisen kevyttä ja näyttävää fingerfoodia saa helposti juustoista, hedelmistä ja kasviksista. Erilaiset pilkkomistavat ja esillepanot tuovat pöytään näyttävyyttä. Herkuttelu kuuluu elämään ja siksi onkin kiva panostaa vaikka lauantai-iltana kivannäköiseen esillepanoon ja hyviin herkkuihin. Hedelmät ja kasvikset ovat varmasti kaikille maistuvaa naposteltavaa, kun ne asettelee kivasti esille. Kevyillä herkuilla voi nautiskella hyvällä omalla tunnolla ja hyvällä ololla. Juusto on tosin tuhdimpaa tavaraa, mutta kuten sanoin herkuttelu kuuluu elämään. ;) Nappaa kaupasta myös kukkakimppu koristamaan pöytää. Siitä saa kaunista katseltavaa moneksi päiväksi.


Perjantai ilta tulee olemaan hyvin jalkapallon täytteistä. Viikonlopun aikana olisi myös tarkoitus käydä katsastamssa Habitare-messut. Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille. :)Share:

6 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Kukat tosiaan piristävät arkea mukavasti ja antavat sisustukseen ja kattaukseen pientä "juhlan tuntua". Kesällä on mukavaa poimia kukkia maljakkoon omasta puutarhasta. Kesäkuun pionit ovat suosikkejani! Niin parjatut lupiinit teiden varsilla ja koiranputket valkoisine kukintoineen ovat aivan ihana yhdistelmä vanhassa isossa lasipurkissa. Fazerin Sininen -suklaalevy on suosikkejani. Nykyään suosin tummaa suklaata ja sitäkin harvakseltaan. Mutta pieni pala suklaata silloin tällöin piristää kummasti. Suklaalevy vain ei tahdo säilyä kovin kauan, jos sellaisen joskus saa tai ostaa....;) Kyllä kaunis kattaus on puoli ruokaa. Hyvänä esimerkkinä oheinen kattauksesi.

Life with Satu kirjoitti...

Oi mitä ihnia herkkuja, tuo mustikka suklaa on niin hyvää <3
Kivaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tuolla kattauksella on ihana viettää viikonloppua! Ihanan värisiä ruusuja. Tuota mustikkasuklaata ei ole tullut koskaan maisteltua, joten sitä voisi kokeilla. Napsin aika lailla ranskalaisia pastilleja, niissähän on myös suklaata. Hyvää viikonloppua. Soiku

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Olisi ihana poimia kukkia omasta puutarhasta koristeeksi kotiin, ehkä joskus vielä on siihen mahdollisuus. :) Suklaa kyllä piristää kummasti ja tumma suklaahan on terveellistä! :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Niin on<3 Samoin sinulle! :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Oli pakko hankkia nuo ruusut kun näin ne myynnissä. :) Kannattaa koklata, on hyvää. Aurinkoista viikonloppua Soiku.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig