sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Tartan

Huomenta ja rentoa sunnuntaita! Nyt ei voi kun nauttia ja iloita näistä ihanista ilmoista. Lauantaiaamuna lähdin jo aikaisin liikkeelle. Aurinko paistoi jo kahdeksan aikaan ja mittari taisi näyttää 15 astetta. Ihan mieletöntä. Kuljinkin koko päivän takki auki ja lippis päässä ja olo oli jo heti aamusta tosi pirteä. Illemmalla kävin pitkästä aikaa äitini kanssa lenkkeilemässä ja silloin kiedoin kaulan ympärille vähän lämmikettä tästä uudesta tartan- kuvioisesta huivista. Olen jo pitkin syksyä etsinyt tälläistä ISOA ja pehmeää tartanhuivia ja nyt oikea osui eteen Lindexistä. Yleensä näin syksyllä tartankuosi nousee pinnalle ja erityisesti huiveista löytyy tätä kyseistä kuosia monissa eri väreissä.

selkatartan

Kävin torsraina ja perjantaina vetämässä salilla oikein kunnon rääkkitreenit ja nyt sen kyllä tuntee kropassa. Reilun viikon salitauko tekee tehtävänsä. Eilen illalla olikin hyvä jättää salitreeni väliin ja keskittyä rauhallisempaan liikuntaan raikkaassa ulkoilmassa. Oma sunnuntai kuluu aikalailla työntouhussa, mutta kaikkea mukavaa on kuitenkin luvassa tänään ja varsinkin ensi viikolla, joten pysykäähän kuulolla.

huivitartanhuivibeautyboxpenkki

Voit nyt seurata Beauty Box:ia vihdoin myös Instagramissa beatyboxbys

Share:

2 kommenttia

Tipsu2 kirjoitti...

Iso huiva on todella monikäyttöinen ja siitä saa loihdittua monta ilmettä eri asujen kanssa. Huivi lämmittä mukavasti tarvittaessa ja on helppo kuljettaa mukana vaikka kassissa. Ihania krasseja taustalla kuvissa. Niin kauniin värisiä ja sopivat hyvin syksyn ruskan kanssa.

SannaO kirjoitti...

Kyllä, niin totta. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig