keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Deep blue outfit

Eräänä päivänä Rooman matkalla aurinko paahtoi todella kuumasti ja ilma oli hyvin lämpöisen tuntuista. Puin päälleni yhden suosikkimekoistani ja jopa se tuntui paksulta tässä säässä. Olin pakannut matkalle mukaan ohimennen myös sinisen lippikseni ja se sopikin kivasti yhteen syvänsinisen mekon kanssa. Tykkään pitää kuumalla säällä jotain suojaa päässä ja tämä lippis olikin hyvä valinta ottaa tälle matkalle mukaan. Jotenkin ennen matkaa ajattelin, että lämpötila ei tuskin nouse kovin korkealle, mutta tämä ajattelu osoittautuikin nopeasti vääräksi. Heti lentokoneesta ulos astuttuani huomasin kuinka kuuma Roomassa olikaan. Tosin hyvä vain, että säät suosivat ja sain nauttia lähes viikon ihanan kesäisistä ilmoista.

sininenmekkoRoomacapMekko Mango, Lippis Stadium, Kengät Betty London, Laukku LV

Mitä pidin Roomasta? Rooma on todella iso kaupunki ja tuntuukin, että paljon jäi vielä näkemättä. Pidän kovasti Italiasta ylipäätään ja Rooma on kyllä todella upea paikka, missä kannattaa ehdottomasti käydä. Hyvä puoli on, että kaupunkiin saa lennot melko edullisesti ja hotelleissakin on ruhtinaallisesti valinnanvaraa. Yhdeksi suosikkipaikaksi Roomassa nousi Trastevere. Tästä tulossa vielä juttua myöhemmin.

hellepaivaclutchNY-lippis

Mitä pidät sinisestä asukokonaisuudesta?

 

Follow me: Bloglovin, Blogilista, Instagram

 

Share:

2 kommenttia

blue kirjoitti...

Sininen on hyvä vaihtoehto tyylikkäälle mustalle. Tumma sininen sopii upeasti myös valkoisen kanssa. Lippis tosiaan mätsää moneen menoon; myös mekon kanssa mitä mainioin.

beautyboxbys kirjoitti...

Sininen on vähän pehmeämpi kuin sysimusta. Totta, niin sopii. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig