torstai 2. lokakuuta 2014

Harmaa karvaliivi ja pohdintoja

Olen kärsinyt muutaman päivän ikävästä päänsärystä. En tiedä johtuuko särky liian lyhyistä yöunista, stressistä vai jumiutuneista niskoista. Ehkäpä kaikki nämä yhdessä ovat laukaisseet säryn. Kävin äsken salilla treenailemassa ja jumppasin hartioita auki kepin avulla sekä pyörittelin niitä myös kevyiden painojen kanssa. Ihan kuin särky olisi hieman hellittänyt. En tullut kuitenkaan sen enempää pähkäilemään päänsärkyjäni tänne, vaan esittelemään kaappiin pitkäksi aikaa unohtunutta karvaliiviä.

harmaa-karvaliivimusta-hame

Pidän tästä pörröisestä ja pehmoisesta liivistä valtavasti, mutta jokin kumma siinä on miksen sitä osaa vain käyttää. Pähkäilin pitkään, minkä asun kanssa se sopisi parhaiten ja päädyin kokomustaan. En halua että kokonaisuudesta tulee liian sekava ja siksi koen, että musta sopii erinomaisesti liivin kanssa yhteen. Nyt olisi juuri hyvä aika käyttää tätä harmaata liiviä, joten enköhän yritä ottaa sitä vain useammin käyttöön lämmittämään syysilmoilla.

musta-asu

Tänään olen pähkäillyt huomista, nimittäin tarkoitus olisi laittaa uutta väriä ja olen mietiskellyt mitä sitä tällä kertaa haluaisi. Olen selaillut erilaisia kuvia netistä ja löytänyt toistaan ihanampia värejä. Päätös on nyt kahden vaiheilla. Toisaalta haluaisin pysyä melko vaaleana ja laitattaa vain raitoja sekä keltaisuuden taittoa. Toinen vaihtoehto on sävyttää tyveä tummemmalla sävyllä ja liu'uttaa väriä latvaa kohden vaaleammaksi. Vaikea päätös. :D Katsotaan huomenna mihin päädyn. Luotan kuitenkin sataprosenttisesti ystäväni taitoihin, joten väri on vain kiinni omasta päätöksestä.

Kannattaa nyt myös käydä katsastamassa Anna&Ellit-sivuilla kuvat L'Oréal Excellence Cream-hiusmuuttujista ja osallistua samalla kilpailuun, jossa voit voittaa mahtavan hiustuotepaketin! Jutussa löytyy paljon kuvia ihanista vaaleista hiuksista, joten käykäähän kurkkaamassa muuttujien uudet hiukset.

Liivi Lindex, hame ja paita Zara

Share:

6 kommenttia

Tipsu2 kirjoitti...

Ihana karvaliivi! Tuollaiset liivit ovat ajattomia ja lämmittävät mukavasti näin syksylläkin. Minulla on muutama toppaliivi; ostettu jo kauan sitten. Aina ne vaan toimivat, lähinnä sporttisten vaatteiden kanssa.

Miinap kirjoitti...

Aivan ihania kuvia jälleen kerran.

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos. :) Tuo liivi on kyllä ihanan lämmin. Toppaliivit ovat myös kivoja ja toimivat monen asun kanssa.

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos paljon!

Iituskainen1 kirjoitti...

Ihana liivi. Täytyy käydä etsiskelemässä samanlaista itselleni.

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitti. Huomasin että Zarassa on tosi kivan näköisiä liivejä nyt tällä hetkellä myynnissä. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig