lauantai 11. lokakuuta 2014

Hullujen päivien shoppailuja

Taas koitti se aika syksystä, kun Stockmannin perinteiset Hullut Päivät pärähtivät käyntiin keskiviikkona. Kun kuvasto tipahti omasta postiluukusta sisään, niin toki kävin kuvaston läpi ja tutkin mitä kaikkea tällä kertaa päivillä olikaan tarjouksessa. 

Helminauha

Kävin heti keskiviikkona töiden jälkeen ohimennen pyörähtämässä Stockalla. Olen jo pitkään ollut aikeissa hankkia Pentikin pallolampunjalkaa. Nyt, kun kuvastossa näytti olevan kyseinen lampunjalka hyvään hintaan tarjouksessa, niin pitihän se käydä hakemassa. Olin kyllä aika varma, että viiden jälkeen lampunjalat olivat loppyynmyyty. Yllätykseksi löysinkin vielä pienen kasan jalkoja ja nappasin omani mukaan pikaisesti. 

lasinen_lautanenlamppu

Samalla ostin lampunjalkaan sopivan Pentikin valkoisen lampunvarjostimen. Tämä lamppu kotiutui heti samana iltana meidän makuuhuoneen yöpöydälle. Lamppu istuu sisustukseen täydellisesti.

pallolampunjalkamakuuhuone

Toinen hankinta Hulluilta Päiviltä oli Pentikin kaunis lasinen koristelautanen ja samaan sarjaan kuuluva lasinen koristekippo. 

lasiset-astiatPentiksisustaminen

Kipossa voi säilyttää vaikka kauniita koruja tai sitä voi pitää pienenä maljakkona. Aikomuksena olisi ollut vielä hankkia muutama Gantin pyyhe kylppäriin, mutta sopiva koko oli jo myyty loppuun. Ensi kerralla sitten. :)

 

Share:

2 kommenttia

Kuu2 kirjoitti...

Kauniin lampun löysit Hulluilta Päiviltä. Läpinäkyvät lasiesineet ova kauniita ja niistä saa mielenkiintoisia sommitelmia ja käyttöesineinä myös kivoja.

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos. :) Lasiesineet ovat mielettömän kauniita ja sopivat moniin eri paikkoihin.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig