keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Ihanat clutch-laukut

Olen aina rakastanut laukkuja ja tulen varmasti aina rakastamaan. Koko asun viimeisetelee kaunis laukku. Viime vuosina olen panostanut enemmän laatuun kuin määrään. Toki laukkuja olisi ihana hankkia vaikka kerran viikossa, mutta rahalle on niin paljon muutakin käyttötarkoitusta kuin laukkujen hankinta. Pitää yrittää pitää jalat maassa eikä tuhlata koko omaisuutta laukkuihin, vaikka ne niin ihania ovatkin. Tavallisesti käytän melko isoja laukkuja. Arkisin tavaraa kulkee paljon mukana meikkipussista päivän lounaaseen ja siksi myös laukulla pitää olla kokoa. Vakiolaukkuna käytän LV:n neverfull GM:ää ja se onkin palvellut minua jo useita vuosia.  Vapaa-ajalla ja erityisesti juhlatilaisuuksissa suosin ehdottomasti pienikokoista clutchia. Clutchiin mahtuu juuri ne tarpeelliset tavarat; kännykkä, huulipuna sekä pankkikortti. Mitä sitä muutakaan illan aikana tarvitsisi?

LVclutchclutchit

Nyt, kun syksyn juhlakausi on hiljalleen alkamassa, niin myös clutchille on enemmän käyttöä. Toisaalta pidän hyvin yksinkertaisita laukuista, joissa on pieniä kauniita yksityiskohtia. Saint Laurentin clutchit ovat yksiä ehdottomia suosikkejani. 

kultainen_clutchlaukut

Sitten se toinen ääripää; kimaltavat ja koristeelliset clutchit. Jos asu on muuten simppeli ja casual, niin silloin hieman erikoisempi/räväkämpi clutch tuo asuun mielenkiintoa. Kuva yllä: ystäväni ja minun yhteisiltä syntymäpäiviltä viime maaliskuulta. Ystävälläni oli kaunis kimalteleva clutch täydentämässä mustaa asua. Käy kurkkaamassa Ellien kaksintaistelussa kumman clutchin valitsisit; vetoketjut vs. kullanhohde. Vaikea valinta, mutta itse päätyisin kullanhohteeseen tässä tapauksessa.

musta_clutch

Pikkujouluasussa toimi viime vuonna hyvin musta kimalteleva clutch, missä oli hauskat yksityiskohdat. Huomaa kuinka hyvin laukku ja kengät matsaavat yhteen.

juhla-asuguess_clutch

Kesällä suosin vaaleita värejä niin vaatteissa kuin asusteissakin. Guessin valkoinen clutch on pieni, mutta yllättävän tilava.

Käytätkö itse clutcheja vai mielummin suurempia laukkuja? Käy myös katsastamassa suosikkitoppatakkisi ja voita se omaksesi! Kilpailuun pääset täältä.

 

Follow me:Instagram, Bloglovin, Blogilista

 

Share:

4 kommenttia

Soiku kirjoitti...

Suosin pieniä laukkuja. Piti käydä kurkkaamassa kaksintaistelu laukut ja valitsisin myös sen kultaisen... Upea tuo mekkosi ja näytät siinä kauniilta prinsessalta. Vau!

beautyboxbys kirjoitti...

Pienet laukut ovat näppäriä ja niitä on helppo kantaa mukana. Kiitos. :) <3

Tipsu2 kirjoitti...

Suuri laukku on arkikäytössä ehdoton, mutta iltamenoihin pikkulaukku on kätevä. Tosin arkenakin on käytännöllistä pitää pikkulaukkua mukana isossa kassissa. Pikkulaukusta löytää nopeasti avaimet, kortit jne.

beautyboxbys kirjoitti...

Hei, toi oli hyvä vinkki. Itselläni hukkuu ainakin pienemmät tavarat helposti isoon laukkuun. Varmasti tämä on monen muunkin naisen ikuinen ongelma. :D

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig