lauantai 18. lokakuuta 2014

Roomassa

Aamulla kello soi jo ennen viittä. Vaikka olo oli sekava ja väsynyt, niin ei se paljoa harmittanut. Lähdimme nimittäin aikaisella lennolla viettämään pientä syyslomaa tänne ihanaan Roomaan. Olin viimeksi keväällä käymässä Italiassa ja silloin matkakohteena toimi Milano. Nyt, kun olemme tämän päivän aikana kerenneet kävelemään Rooman katuja ja ihastelleet hieman Rooman historiaa, niin Milano on kyllä täysin erilainen kohde tähän verrattuna. Odotan innolla tulevia päiviä, jolloin pääsemme tutustumaan oikein kunnolla tähän vilkkaaseen ja historiaa pursuavaan kaupunkiin.

roomacolosseumrooman-katu

Huomenna tiedossa on ainakin A.S Roman jalkapallo-ottelu ja Vatikaaniin tutustumista. Sitä ennen odotan, että pitkien makoisten yöunien jälkeen saan mennä valmiiseen pöytään nauttimaan herkullista aamiaista.

roomassaköynnöskaupunki-asuhatturooma-nahtavyydetkiharaa-hiuksissa

Pitkä päivä on takana ja nyt taidankin ottaa loman ekat kunnon yöunet. Lisää tunnelmia Roomasta tulossa taas pian. Ihanaa viikonloppua!

 

Share:

4 kommenttia

Tipsu2 kirjoitti...

Mukavaa ja mielenkiintoista viikonloppua sinne Roomaan! Kaunis aurinkoinen ilma on täällä Suomessakin tänään lauantaina. Pikku pakkanen, mutta järvi kimmeltää hienosti usvan keskellä, kun katselen ikkunasta ulos.

Soiku kirjoitti...

Mukavaa lomaa sinne! Helle taitaa olla, kun topissa tarkenee? Täällä kuulas, kipakka, kuitenkin kaunis ilma. Ai, että tuo hattu istuu tuonne Rooman maisemiin hyvin!

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitos pajon! :)

beautyboxbys kirjoitti...

Kiitoksia. Lämmintä oli noin 25 astetta. Hyvin tarkeni. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig