maanantai 20. lokakuuta 2014

Tunnelmia Roomasta

Ensimmäiset päivät täällä Roomassa ovat menneet nähtävyyksiä kierrellen ja kaupunkiin tutustuen. Ihana lämpöinen ja aurinkoinen sää on hellinyt meitä ja lämpömittari on näyttänyt jopa 29 astetta. Eilinen jalkapallomatsi oli aika kokemus. Vaikka olemme käyneet aikaisemminkin matseissa ulkomailla, kuten Lontoossa ja Milanossa, niin tätä Rooman tunnelmaa ei ole aikaisemmin koettu. Ihmiset elivät matsissa tunteella ja ääntä lähti 45 000 ihmisestä ihan kiitettävästi.

vatikaaniruutupaitarooma-puistojalataurinko

Lämpöinen ilma on antanut kivasti vaihtoehtoja pukeutumiseen. Shorteissa tai hameessa täällä tarkenee mainiosti ja päivällä ilma on lähes uuvuttavan kuuma. Iltaisinkin olen tarennut hyvin kevyissä kesävaatteissa. Shoppailu on jäänyt vielä vähälle, mutta huomenna olisi tarkoitus katsastaa muutamia liikkeitä. Onko teillä joitain hyviä vinkkejä Roomaan ja shoppailuun täällä?

asukultainenkellohoponhopoffnahkashortsitaurinkolasitToppi Zara, paita GT, Kengät Dinsko, Shortsit Vero Moda, laukku LV

 

Share:

2 kommenttia

Tipsu2 kirjoitti...

Hieno asia, että säät ovat suosineet siellä Roomassa. Täällä Etelä-Suomessa oli eilen sunnuntaina sumuisen sateinen päivä. Lämmintä kyllä oli kymmenisen astetta.

beautyboxbys kirjoitti...

Roomassa oli yllättävän lämmin tähän aikaan vuodesta. Hyvä tuuri. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig