tiistai 7. lokakuuta 2014

White roses and Chanel

Välillä, kun arki tuntuu turhan kiireiseltä tai muuten raskaalta ja samalta tasapaksulta puurtamiselta, on hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään mitä elämällä on tarjottavaa. Onko työ/opiskelu minulle mieleistä? Mikä elämässä tekee minut onnelliseksi? Mitä haluan tulevaisuudelta? Mitä kaikkea ihanaa elämääni kuuluu? Näitä asioita on ihan hyvä välillä mietiskellä ja pysähtyä oikeasti kuuntelemaan omaa sisintään.

valkoinenruusu

"Menestyminen ei ole avain onnellisuuteen. Onnellisuus on avain menestymiseen. Jos pidät siitä mitä teet, onnistut varmasti."

-Herman Cain

Jokainen pystyy vaikuttumaan oman elämänsä valintoihin. Pitää muistaa, että kukaan muu ei voi tehdä asioita kenenkään puolesta vaan jokainen on oman onnensa seppä, niin kuin vanhassa sananlaskussakin kerrotaan. Turhalla valittamisella ei pääse eteenpäin. Elämässä on hyvä olla positiivinen asenne, niin kaikki avartuu aivan uudella tavalla. Itse sorrun ainakin välillä tähän turhaan valittamiseen ja varmasti moni muukin meistä. Yritän ajatella huonona päivänä, että kaikki on hyvin. Asiat pystyy ratkaisemaan, ja jos en niihin itse pysty vaikuttamaan, niin joudun asiat hyväksymään sellaisena kuin ne tulevat.

roses

"Jos haluat korkealle, aloita alhaalta. Jos haluat kauas, aloita läheltä."

-Kiinalainen sananlasku

pentik

"Vähintä mitä voit tehdä elämällesi on miettiä mitä toivot siltä ja enintä mitä voit tehdä on asua sen toivon sisällä."

- Barbara Kingsolver

Jos unelmissa on jokin asia mikä tuntuu mahdottomalta, niin älä heitä haavetta pois mielestä, vaan lähde rakentamaan unelmaa pala palalta pienin askelin. Kaikkea ei saa heti. Ajattele asiaa konkreettisesti. Mitä minun pitää tehdä ja mistä aloittaa, jotta pääsen kohti päämäärää?

olohuone

"Elä niinkuin eläisit jo toista kertaa ja ensimmäisellä kerralla olisit tehnyt kaiken juuri niin väärin kuin nyt olet aikeissa tehdä."

- Viktor E. Frankl

chanelbag

"Äitini sanoi minulle: "Jos sinusta tulee sotilas, pääset varmaan kenraaliksi. Jos sinusta tulee munkki, niin pääset vielä paaviksi." Mutta minusta tulikin maalari ja minä päädyin Picassoksi."

- Pablo Picasso

"Ei ole koskaan liian myöhäistä olla sitä mitä saattaisimme olla."

- George Elliot

"Mielikuvitus kuljettaa meidät usein maailmoihin joita ei ole, mutta ilman mielikuvitusta emme mene minnekkään."

- Carl Sagan

 

Näin syvällisiä ajatuksia tähän maanantai-iltaan. Millaisia ajatuksia nämä mietelauseet herättävät teissä?


Rakastakaa sitä mitä teette ja jos ette rakasta, niin alkakaa tekemään sitä mitä rakastatte.

- By me

 

Share:

4 kommenttia

Tuija2 kirjoitti...

Hienoja mietelauseita. Paljon totta ja viisautta ne sisältävät. Kiireisen elämän keskellä on hyvä joskus rauhoittua ja pohtia näiden hienojen mietelauseiden sanomaa.

beautyboxbys kirjoitti...

Eikö olekkin. :) Lyhyessäkin lauseessa voi olla mielettömästi sanomaa.

MaijaM kirjoitti...

Ruusut ovat niin ihania.

beautyboxbys kirjoitti...

Rakastan itse ruusuja. Niitä on kiva välillä ostaa myös kotiin.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig